Minivacanța de 1 mai se apropie, iar pregătirile sunt în toi. Ca de fiecare dată, pentru doamne și domnișoare, cele mai importante sunt ținutele. Care sunt tendințele anul acesta, dar și cum putem combina piesele vestimentare pentru a avea cele mai spectaculoase apariții, aflăm din materialul următor, a transmis Cristina Dorobanțu.

Ținute spectaculoase pentru 1 Mai

Fie că aleg o petrecere în oraș sau una pe litoral, doamnele și domnișoarele își pregătesc din timp ținutele pentru minivacanța de 1 mai. Am fost curioși care sunt cele mai căutate piese vestimentare, așa că am pășit în atelierul de creație al Laurei Lazăr.

Laura Lazăr- Nouă ne place să ne petrecem și să petrecem. Am ales ca primă ținută un outfit super inedit, un frac cu trenă și un body din latex și bineînțeles aceste încălțări, care sunt superbe și pe care bineînțeles, dacă simți că te dor picioarele, poți să le schimbi lejer la afterparty cu bocanci sau ciocate.

Citește și: VIDEO- Ținute speciale pentru Paște în acest an. Cum se pot face remarcate doamnele și domnișoarele?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Cu o trenă detașabilă, fracul poate fi purtat în mai multe variante și va scoate orice ținută din anonimat.

Diana Sar, actriță- Îmi place să mă îmbrac așa la o petrecere, îmi place să fiu extravagantă, să mă joc cu diferite laturi ale mele, mai ales că asta e o ținută, care îți dă putere, te simți puternică.

Pentru cea de-a doua propunere, actrița Diana Sar a îmbrăcat o rochie transparentă, îndrăzneață, într-o culoare metalică.



Laura Lazăr- Clar pentru o petrecere la club sau un eveniment extravagant. Este un model de rochie care avantajează toate siluetele, pentru că are aceste încrețituri pe mijloc și atunci îți creează o formă de clepsidra a corpului și e foarte senzuală.

Diana Sar- Materialul se simte foarte bine pe corp și atunci simt că aș putea să îl port o seară întreagă, mă simt foarte bine.
Nu trebuie să lipsească nici accesoriile.

Laura Lazăr este cunoscută pentru ținutele îndrăznețe cu influențe rock, astfel că pentru ce-a de-a treia ținută, nu putea lipsi sutienul în formă de stea, alături de o fustă cu ținte metalice.

Pe Diana o văd și cu niște bocanci și geacă din denim și poate să petreacă până dimineață sau poate să meargă așa, cu stiletto sau sandale la o petrecere sau un eveniment important.

Fie că alegeți tocuri sau bocanci, jeanși sau piese foarte elegante, în minivacanța din acest an, se poartă influențele rock, încorporate în ținute cu atitudine.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si