Se lucreză intens pe litoral, iar în această afirmație sunt 2 vești: una bună și alta proastă. Pe de o parte, se pun la punct ultimele detalii pentru petrecerile și festivalurile din minivacanță. Pe de alta, se lucrează la un bulevard important de acces către Mamaia, iar asta îngreunează traficul, a transmis Simona Pătruleasa.

Totul pentru distracție, chiar și nervi în trafic

Bulevardul Mamaia, cel care leagă stațiunea de centrul orașului Constanța, reprezintă piatra de încercare pentru turiști în minivacanța care urmează.

,,Până la 2 iunie suntem în foc continuu pentru că la 1 iunie vrem să ieșim să avem stradă la gata. Și de 1 mai? Cred că și de 1 mai vom avea aici, pentru că dacă au fost câteva zile de ploaie care ne-au stricat ritmul de muncă și atunci trebuie să recuperăm pentru că la 1 iunie când începe sezonul estival, noi trebuie să fim în alte șantiere'', a spus Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța. 

Odată trecuți de acest hop, vizitatorii vor nimeri în epicentrul distracției. În Mamaia se organizează cel mai mare festival de muzică electronică din această perioadă.

,,Peste 100 de artiști vor întreține atmosfera pe cele 4 scene amplasate pe plaja din Mamaia Nord. Festivalul începe de 1 mai și se încheie în a treia zi de Paște'',

a transmis Raluca Sevastru, corespondent Știrile Kanal D.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO: S-a dat startul vacanțelor de sărbători! Printre destinațiile preferate se numără India și Turcia

,,Între 1 și 6 mai o să fie festivalul Mahala, care este de fapt un târg de haine cu specific țigănesc. O să fie muzică, o să fie haine, grătare și fast food. De aici începe muzica, de asemenea va fi și formația Acoustic Boys'', a spus Andreea, reprezentant plajă.

Și clubul de pe plajă a fost reamenajat.

,,O ambianță foarte drăguță pe tavan, ledurile oglindesc direct în cristale. Iar aici o să fie Dj pe timpul weekendului'', a spus Andreea, reprezentant plajă.

În Costinești, petrecăreții sunt așteptați la două festivaluri, unul de muzică rock și celălalt de trap, iar în Vama Veche, terasele sunt pregătite cu muzică live.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si