„Toate fetele au împrumutat măcar o rochie din șifonierul bunicii. Dar anul acesta moda a mers chiar mai departe și ne îndeamnă să purtăm hainele... bunicului! Trendul Eclectic Grandpa a prins teren pe podiumuri. Ne propune materiale naturale și evident... multe nuanțe de maro! Să vedem cum arată”, a transmis Cristina Dorobanțu.

În trend cu hainele bunicului

Eclectic Grandpa, o traducere aproximativă, ar fi bunicul pestriț.

Cam asta ne propun trendurile în ultima perioadă. Veste din lână, cravate și sacouri lălâi.

Pe scurt, Eclectic Grandpa e trendul celor care nu țin cont de trenduri ca bunicii noștri. Care reușeau fără prea mult efort să combine imprimeuri și culori fără să aibă prea multe haine. Și apropo, printurile sunt cheia acestor ținute.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Ce i-a enervat pe români săptămâna asta? Răspunsurile oamenilor

Dacă închidem ochii și ni-l amintim pe bunicul... sigur nu purta sneakerși. Dar e exact accentul de care avem nevoie ca să fim totuși cu un picior în 2024. Dar știți ce element sigur au toți bunicii? Un sacou de lână, maro!
„Nu puteam să stau deoparte, așa că Mara mi-a pregătit pe final și mie o ținută de bunic cu stil! Neapărat puneți un strop de strălucire, cum am făcut noi cu broșa”, a transmis Gabriela Ghizel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si