„A traversat strada fără să se asigure, printr-un loc nepermis, și așa s-a ajuns la o tragedie cu trei morți. Atât pietonul care a traversat neregulamentar cât și două persoane aflate pe motocicletă au murit pe loc. Accidentul s-a petrecut în județul Iași, iar printre cei implicați se numără și un politician pasionat de muzica populară. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional!”,

a spus Christian Sabbagh.

Citește și: Explozie într-un bloc de locuințe din Sfântu Gheorghe! O femeie are arsuri pe aproape tot corpul

accident iasi, candidat aur mort, tragedie

Toate cele 3 persoane au decedat

O cameră de supraveghere a surprins ultimele clipe din viața lui Paul și a Mihaelei. Au fost filmați pe motocicletă, la aproximativ un kilometru de locul tragediei. Imediat au intrat în localitatea Șcheia, unde un bărbat de 58 de ani ieșise din curte.

„El probabil din cauza zgomotului de la tractor nu a auzit motorul, cu viteză, și s-a întâmplat. Nu s-a asigurat când a traversat. A venit cineva cu un motor foarte puternic, cu viteză. L-a spulberat”, spun martorii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Motocicleta l-a lovit în plin pe localnicul de 58 de ani. A alunecat pe șosea, apoi s-a izbit de un cap de pod. Accidentul șocant a fost fatal pentru cele trei persoane implicate. Toate cele trei victime erau cunoscute în comunitate.

Pietonul de 58 de ani era un bărbat săritor, care își ajuta toți vecinii. Pe motocicletă erau Paul, de 44 de ani și Mihaela, de 32. Formau un cuplu și erau pasionați de motociclete. Bărbatul candidase pentru funcția de primar al comunei unde s-a petrecut tragedia. Era pasionat și de muzica populară și cânta într-o formație.

accident iasi, candidat aur mort, tragedie

„Muzicant. Apelau care mai de care la dânsul și cânta frumos. Păcat, că au fost tineri și au murit într-o secundă”, mai spun cei care i-au cunoscut pe cei decedați. 

Polițiștii au început o anchetă, așa cum cere procedura, însă dosarul de ucidere din culpă va fi clasat pentru că toți cei implicați au murit.

Citește și: Situație halucinantă în fața unui centru comercial din Constanța. Un bărbat a amenințat ore în șir că își dă foc, după ce s-a stropit cu benzină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si