La data de 8 martie 2023, polițiștii Biroului Investigații Criminale Deva au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Timișoara, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni, în noapte de 28 februarie 2023, pe raza municipiului Deva.

Acesta a dat mai mult de 5 atacuri într-o singură noapte.

Citește și: Producător global de soluții de securitate cibernetică, mesaj pentru români: „Hackerii profită de popularitatea ChatGPT într-o nouă campanie de înșelătorii”

Cum a acționat hoțul

Autoritățile au stabilit că, la data de 28 februarie 2023, în jurul orei 02:30, hoțul a smuls poșeta unei femei care se deplasa pe o stradă din Deva, iar prejudiciul cauzat ar fi de aproximativ 300 de lei.

Citește și: Caz șocant în Italia! Un român a fost împușcat în stil mafiot de un motociclist

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În aceeași noapte, bărbatul a comis multiple infracțiuni de furt calificat, mai exact 6 acte materiale, prin spargerea unuia dintre geamurile unor autoturisme parcate pe diferite străzi din municipiul Deva, după care a sustras diverse bunuri din interiorul acestora.

Citește și: FOTO- Aceasta este închisoarea unde paznicii au devenit dependenți de deținuți. Pușcăriașii au droguri, alcool, jocuri de noroc și jacuzzi la discreție

Polițiștii vor efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic. Aceste fapte au fost comise tot în data de 28 februarie 2023, în intervalul orar 01:00- 08:00, când a pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor și, pe ușa închisă, neasigurată, a pătruns într-un imobil din municipiul Deva, de unde a luat 600 de lei și un card bancar, cu ajutorul căruia a retras o sumă de bani de la un ATM din Deva.

Citește și: Un român a fost arestat de FBI pentru fraudă. Iubita acestuia a fost și ea reținută

Hoțul a fost reținut

Autoritățile l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor preventive.

Citește și: Jaf ca în filme în Bacău. Un bărbat mascat a bătut o angajată și a furat suma de 4.000 de lei

Poliţiştii vor continua cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si