VIDEO - Un bărbat mort a zăcut la morgă. Familia, anunțată după 4 luni

Moartea misterioasă a unui bărbat din Vaslui scoate la iveală detalii halucinante. Omul a murit în mai, dar familia a aflat după 4 luni.

Iulian Ciurea, joi 24 septembrie 2020 , 13:03

morga
Morgă[Sursa foto: USA Today]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bărbatul, in varsta de 65 de ani lucra pe un șantier din Ploiești. Pe 23 mai și-a anunțat soția că și-a dat demisia și se întoarce în Vaslui.

Bărbat, moarte misterioasă - familia, anunțată după 4 luni

"El a avut trenul dimineață la șapte și a rămas seara la cinci să vină. Și de la ora 11 fără un sfert nu am mai luat legătura cu el. L-am sunat a doua oară, mi-a răspuns o persoană și mi-a spus că el s-a dus după mâncare, telefonul e la încărcat", povestește soția bărbatului.

Citeste si: VIDEO - Averea milionarului Dinescu. A apărut o fiică secretă

Un coleg de-al bărbatului l-ar fi dus la gară, i-ar fi luat bilet de tren, iar apoi a plecat.
"La trei m-am dus cu colegii în gară, nu era. M-am dus la cazare, m-am întors când pleca trenul la 5 jumate, nu s-a urcat nimeni. În momentul ăla am fost la TF și l-am dat dispărut", povestesc colegii bărbatului.

Moartea misterioasă a unui bărbat. Cadavrul a stat 4 luni la morgă

În timp ce familia era îngrijorată, bărbatul a ajuns în atenția autorităților. I s-ar fi făcut rău pe stradă și ar fi fost preluat de ambulanță.
"Pacientul se afla în comă profundă, restul funcțiilor vitale stabile, puls, tensiune, glicemie, afebril, fără mărci traumatice, fără leziuni vizibile. L-am transportat la spitalul județean, spune Ruxandra Rădulescu, directorul medial al Ambulanței Prahova.

Citeste si: VIDEO - Moarte învăluită în mister

Medicii de la spitalul din Ploiesti au anunțat poliția, iar de aici filmul se întrerupe brusc. Nimeni pare să nu fi știut ce s-a întamplat, mai apoi, cu cadavrul. Politia din Ploiesti a comunicat ca in cauza a fost deschis un dosar penal. Dar familia necajita, care acum se pregateste de inmormantre- se teme că va fi nevoită să plătească cheltuielile pentru păstrarea cadavrului la morgă, timp de patru luni.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si