Vama Veche și-a întâmpinat oaspeții cu o față mohorâtă ca de toamnă. E destul de rece pe litoral, iar vântul spulberă nisipul. Nu și cheful de distracție al tinerilor care respectă cu sfințenie tradiția de 1 Mai. Cei care au ajuns deja în boema stațiune promit că noaptea va fi incendiară, a transmis Cristian Sabbagh.

Vama Veche își întâmpină oaspeții, chiar dacă vremea e mohorâtă

Vântul care a măturat Vama Veche nu a speriat prea tare primii turiști veniți să rescrie istoria în boema stațiune... Imediat ce au lăsat bagajele prin hoteluri sau corturi- au dat o fugă pe plajă...

Cei doi ne conduc apoi la mașină, să vedem cu ochii noștri că nu glumesc.

S-ar putea ca banii să fie o mare problemă, spun acești turiști.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu- wowbiz.ro

Între timp, aleile din Vama Veche se animau tot mai mare. Tineri de prin toate colțurile țării soseau încărcați cu bagaje- chef de distracție și deloc speriați de vremea mohorâtă care amenință petrecerile.

Proprietarii teraselor se luptau să pună la punct ultimele detalii pentru ca vamaioții să resimtă cât mai puțin frigul și vântul de afară.

Dar diseară, fetele promit să o facă lată.

Poate doar un uragan ar opri distracția!

Citește și: VIDEO- Vremea de pe litoral se anunță capricioasă. La ce să se aștepte turiștii care petre 1 Mai la mare?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si