Din păcate, ploaia și vântul le-ar putea strica turiștilor planurile de 1 Mai. Vântul suflă cu putere pe litoral, iar frigul îi ține departe de terase sau de plajă. Colega mea, Raluca Sevastru, are mai multe detalii despre cum va fi vremea în zilele următoare, a transmis Cristian Sabbagh.

Cum va fi vremea pe litoral

Veștile despre vreme nu sunt chiar grozave.

Aici, pe litoral, a plouat toată noaptea, iar atmosfera este mai rece față de zilele trecute. Meteorologii susțin ca vremea se va menține capricioasă și în zilele următoare. Temperaturile vor fi cuprinse între 15 și 17 grade. Cerul va fi înnorat, cu ploi slabe, de scurtă durată, iar vântul își va face simțită prezența. E drept, briza de la mare face ca temperatura resimțită să fie ceva mai mică, chiar și cu aproape 3 grade. Cei care și-au propus să facă și o baie în mare de 1 Mai trebuie să știe că nici apa mării nu este foarte caldă, are în jur de 14 grade Celsius. Dacă nu ați pornit încă spre litoral, strecurați în bagajul pentru mare și o pelerină sau o umbrelă. Iar pentru frig vă recomand să vă îmbrăcați bine, sau să încercați să dansați cât mai mult, a transmis Raluca Sevastru, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO- A fost prins hoțul de ciocolată! Cât valorau produsele pe care a încercat să le fure?

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si