„Spectacolele de magie câștigă din ce în ce mai mult loc în inimile celor mici și celor mari deopotrivă. O demonstrează Verdini, împreună cu trupa lui, Minunații, care fac senzație pe scenele din întreaga țară. Cât de greu este să faci un truc de magie, care să fure ochii tuturor ne spune chiar acum magicianul Verdini, invitat în platoul Știrilor Kanal D”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Verdini, despre spectacolele de magie

Simona Pătruleasa: Bună ziua și bine ai venit!

Verdini: Bună, bine v-am găsit!

Simona Pătruleasa: Spune-ne, te rog, cât de greu se poate realiza un spectacol de magie? Ce presupune asta?

Verdini: Ideea este ca magia să devină simplă, să pară că e ceva ce faci fără să gândești, iar asta presupune să exersezi tot timpul. Exact ca atunci când ai un pian. Dacă îl lași să se pună praful pe el câteva zile s-ar putea să nu mai sune la fel de bine.

Dincolo de trucuri mie îmi place să spun că magia este o emoție. E bucurie în sine, dar depinde foarte mult și de spectatori. Aici am ramă în care eu văd viitorul. Vezi ceva aici?

Citește și: VIDEO- Mini-cozonacii, un desert atipic. Cu ce sunt umpluți și cât ajung să coste?

Simona Pătruleasa: Nu.

Verdini: Este o ramă simplă. Am adus și un semn de carte, asta folosesc magicienii atunci când citesc și un roman luat la întâmplare din bibliotecă. Sunt pagini separate, diferite. Voi trece cu cartea printre paginile cărții și tu spui stop. Aia este pagina ta, ții minte numărul paginii și primul cuvânt, dar nu mi le spui mie, foarte important.

Simona Pătruleasa: Ok. Stop!

Verdini: Aici e bine. Vrei să te răzgândești?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Simona Pătruleasa: Nu.

Verdini: Bun, voi privi în direcția aceea. Te rog să ții minte numărul paginii și primul cuvânt.

Simona Pătruleasa: Da.

Verdini: Semnul de carte este scos din momentul ăsta, doar tu știi unde a fost și acum doar te rog să privești un pic în ochii mei. Gândește-te la numărul paginii. Bănuiesc că este un 76 numărul paginii.

Simona Pătruleasa: Nu pot să cred! 

Verdini: Serios? Minunat, gândește-te și la cuvântul ales. Cred că este „ochelarii”.

Simona Pătruleasa: Nu pot să cred!

Verdini: Magia este, de fapt, trăirea ta, nu momentul meu în sine, ci bucuria asta a ta cu care mă hrănesc eu și fac ceea ce fac.

Eu fac parte din trupa „Minunații”, cum ai spus și tu mai devreme și noi avem un spectacol creat în primul rând pentru adulți.

Este pentru întreaga familie, de fapt, este primul spectacol cu muzică pentru copii compusă și pentru adulți, o producție cu magie, muzică, baloane de săpun gigant, un spectacol foarte complex, cu un scenariu educativ. Totul este ambalat într-un scenariu educativ și uite, pe 10 martie te aștept la Palatul Copiilor.

Mulțumesc foarte mult pentru invitație. Spune-mi, te rog, oricine ar putea să devină magician? Adică trebuie să ai anumite calități ca să poți să faci asta?

Citește și: Ce sărbătoare este în Calendarul ortodox pe 11 februarie 2024?

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Verdini: Din punctul meu de vedere trebuie să-ți placă foarte mult, trebuie să-ți dorești și să știi că nu e chiar atât de ușor pentru că dacă vei căuta pe internet o să găsești milioane de trucuri, milioane de efecte de magie, dar va fi foarte greu să le alegi pe cele care chiar funcționează în lumea reală și ăsta e și motivul pentru care eu am făcut o selecție, o rețetă și am creat un kit de magie pentru cei care vor să învețe magie, să nu piardă ani de zile la început, cum am pierdut eu, bâjbâind prin întuneric, neștiind de unde să o apuce. Și atunci am creat rețeta asta, mai ales pentru că în România nu sunt suficienți magicieni. Mi-ar plăcea să văd mai mulți copii care sunt încântați de magie.

Simona Pătruleasa: Și să înțeleg că îi și înveți pe alții să practice magia?

Verdini: Da, am multe informații pe care aș putea să ți le spun. De exemplu, am făcut un vlog zilnic, îl găsiți pe YouTube, Viața cu Verdini se cheamă și postez toată viața mea. În fiecare zi am o provocare acolo, timp de două mii de zile mi-am propus eu să postez zilnic. Sunt la ziua o sută.

Simona Pătruleasa: De cât timp ai început să faci asta?

Verdini: Am 34 de ani și la 15 ani am avut primul spectacol care n-a fost foarte reușit, trebuie să recunosc, dar am insistat.

Simona Pătruleasa: Care dintre trucurile tale are cel mai mare succes?

Verdini: Îmi plac toate și cred că toate prind foarte bine pentru că sunt interconectate. Nimic nu este fără sens în spectacol, dar apariția raței, apare o rață vie când se așteaptă lumea cel mai puțin, singura rață care nu ajunge la cuptor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: