Vila lui Ceauşescu de la Predeal nu-şi găseşte cumpărător nici după 4 ani de la scoaterea ei la vânzare! Preţul solicitat este de 300000 de euro

Vila ”Vânătorul” a fost locul preferat al lui Nicolae Ceauşescu, pe vremea în care dictatorul era ”doar” general-maior de armată.

Radu Constantin, duminică 09 decembrie 2018 , 20:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În perioada în care era în plină ascensiune politică, Nicolae Ceauşescu (1918-1989) îşi petrecea multe vacanţe la vila ”Vânătorul” din Predeal, o cabana amplasată într-o zonă muntoasă de vis. 

"Construita in stil traditional, ce aminteste de casele cu cerdac din zona munteneasca, Vila "Ceausescu" avea sa primeasca acest supranume datorita utilizarii ei de catre Nicolae Ceausescu in perioada 1950-1958, moment in care resedinta se afla in administrarea Ministerului Fortelor Armate. In acea perioada, Nicolae Ceausescu, in grad de general-maior de armata, indeplinea functiile de ministru adjunct la Ministerul Apararii Nationale si Sef al Directiei Superioare Politice a Armatei. Astfel, Vila devenea prima resedinta de protocol din Predeal pe care a avut-o Nicolae Ceausescu inainte de preluarea puterii depline. Dupa 1965, vila de protocol trece in administratia Intreprinderii Economice de Odihna, iesind de sub jurisdictia Ministerului Apararii chiar in anul in care Nicolae Ceausescu devenea secretar general al PCR", se arată pe site-ul casei de licitaţii care a scos la vânzare imobilul

Cu o suprafaţă a terenului de 1350 de metri patrati, o suprafaţă construită de 322 de metri patrati, parter plus etaj, 8 camere şi 3 băi, proprietatea este evaluată ca preţ de pornire la 300000 de euro, estimându-se un preţ maxim de 400000 de euro. Din păcate, până acum, deşi vila este scoasă la vânzare de mai bine de 4 ani, nici un cumpărător nu a plătit aceşti bani pentru imobil. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si