Viorel Cataramă, despre recompensa de 100.000 de euro oferită în cazul Caracal! Dezvăluiri șocante

Viorel Cataramă, invitatul lui Denise Rifai în emisiunea de la Kanal D, a vorbit despre implicarea sa în cazul Caracal.

Author: Catalina Lohan miercuri 04 noiembrie 2020 , 01:09

Viorel Catarama si Denise rifai
Viorel Catarama, invitatul lui Denise Rifai la Kanal D[Sursa foto: captura Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Despre implicarea lui Viorel Cataramă în cazul Caracal s-a vorbit mult anul trecut, atunci când afaceristul a demarat o anchetă proprie și a afirmat că oferă o recompensă de 100.000

de euro pentru găsirea și eliberarea fetelor.

”Am cheltuit mulți bani ca să investighez, dar nu am ajuns la o concluzie certă și nu mi-am permis să-mi bat joc de familie. Voi continua investigațiile”, spunea Viorel Cataramă în urmă cu ceva timp, atunci când a oferit și 100.000 de euro recompensă  pentru cei care oferă informații despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, cele două fete răpite de Gheorghe Dincă din Caracal.

Luiza Melencu si Alexandra Macesanu
Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, cele doua fete rapite in Caracal

Acum, la un an de la investigația proprie declanșată de Viorel Cataramă, afaceristul a fost întrebat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce crede că s-a întâmplat cu cele două fete dispărute din Caracal.

Citeste si: Viorel Cataramă, atac dur la adresa guvernanților: ”Dacă nu ar exista banul public, ar fi muritori de foame” EXCLUSIV

”Cred că fetele au fost plasate într-o rețea de prostituție, că sunt în viață, că nu sunt în România. Cred că fenomenul este de-o amploare uriașă la noi în țară pentru că infractorii sunt în cârdășie cu angajați ai instituțiilor statului, fie că vorbim de Parchet, fie de instanțe de judecată, fie de instituții si agenții ale statului român.

După ce am oferit acea recompensă, bineînțeles că am primit foarte multe informații.

Am investigat și mi-am dat seama că nimic din ceea ce am primit nu se confirmă. Asta nu înseamnă că această credință a mea că fetele sunt în viață și că sunt exploatate sexual a dispărut. Din contră, faptul că nu avem cadavre, că trenează atât de mult ancheta, că nu avem nicio informație clară, mă face să cred că fetele sunt în viață și că fac parte din această rețea uriașă care produce între 1 și 2 miliarde de euro pe an. Cred că nu vom afla adevărul prea curând, poate printr-un miracol, ca una dintre cele două fete sau amândouă să scape și să ajungă în România sub o formă sau alta. Dar, asta e mai mult teroretic”, a spus Viorel Cataramă în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Citeste si: INTERVIU EXCLUSIV| Viorel Cataramă, interviu fabulos după tentativa de a se infecta, voluntar, cu COVID-19. Afaceristul, dezlănțuit la adresa autorităților

Cum a făcut Viorel Cataramă primul său milion de dolari

Viorel Cataramă, invitatul lui Denise Rifai în emisiunea de marți, 3 noiembrie, este unul dintre primii afaceriști de după 1990 , dar și unul dintre cei mai constanți milionari din topul celor mai bogați români.

Prima afacere a lui Viorel Cataramă, imediat după 90, a fost exportul de mașini și motociclete de epocă. Apoi, a cumpărat mobilă de la întreprinderile de stat pe care o vindea în străinătate. ”În vremea aceea puteai să faci profituri uriașe. Cumpăram cu 100 de dolari un produs și îl vindeam cu 6000 de dolari”, povestea într-un interviu Viorel Cataramă, astăzi președintele grupului Elvila, un mare producător de mobilă.

Viorel Catarama
Viorel Catarama a vorbit despre cazul Caracal[Sursa foto: captura Kanal D]

Denise Rifai l-a întrebat pe Viorel Cataramă cum a făcut primul milion după 1990. ”Ușor, simplu de tot. Eu provin din Bacău, dintr-o familie modestă și singura mea șansă în viață a fost să învăț și să muncesc de dimineața până seara. Ceea ce am și făcut! Și am reușit să ajung în 1988 director pentru Europa de Est a unei firme belgiene, așa am luat cunoștință cu economia de piață liberă și cum se fac afacerile, încă din timpul comunismului. Prin urmare, în 1990 eram pregătit, iar piața românească era complet lipsită de bunuri de folosință îndelungată. Nu se găsea nimic.(...) Am învățat singur să fac bani. Am fost foarte atent, am învățat piața, am văzut cum se fac afacerile, am văzut că pe vremea comunismului nimeni nu se gândea la profit, ci doar la cantitate și mi-am dat seama că pentru a face afaceri, trebuie să faci profit ”, a spus Viorel Cataramă, unul dintre milionarii din Top 300 bogați ai României. 

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si