Viorel Cataramă poate candida la prezidențiale. Decizia Curții Constituționale

Contestaţia depusă de Viorel Cataramă la Curtea Constituţională a României (CCR) după ce Biroul Electoral Central i-a respins candidatura la Preşedinţie a fost admisă. CCR a dispus BEC să înregistreze candidatura lui Cataramă, decizia fiind definitivă.

Author: R.B. luni 23 septembrie 2019 , 12:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Plenul Curţii Constituţionale a discutat, în 22 septembrie, contestaţia făcută de Viorel Cataramă privind respingerea înregistrării candidaturii sale la alegerile pentru preşedintele României.

Citeste si: Premoniţia lui Viorel Cataramă în copilărie: ”Am întrebat-o pe mama cât trebuie să învăţ ca să ajung ministru”!

"A admis contestaţia formulată împotriva Deciziei Biroului Electoral Central nr.10/D din 20 septembrie 2019 şi, în consecinţă, a dispus înregistrarea de către Biroul Electoral Central a candidaturii şi a semnului electoral ale domnului Viorel Cataramă la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2019", se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de CCR.

Citeste si: Viorel Cataramă pleacă din PNL şi anunţă formarea unui nou partid! ”Voi candida la Preşedinţia României”

De asemenea, CCR a respins o contestaţie privind înregistrarea candidaturii premierului Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale, precum şi alte două contestaţii privind candidatura reprezentantului PMP Theodor Paleologu.

Hotărârile sunt definitive şi se comunică Biroului Electoral Central.

Citeste si: Viorel Cataramă aruncă bomba: Alexandra și Luiza nu sunt moarte. Oferă o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informații ce vor duce la găsirea fetelor

Preşedintele Partidului Dreapta Liberală Viorel Cataramă a anunţat că va depune contestaţie la CCR după ce Biroul Electoral Central i-a respins candidatura la Preşedinţie şi susţinea că nu are nicio suspiciune legată de semnăturile depuse pentru susţinerea candidaturii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si