Numele Vioricăi Dăncilă a fost legat mereu de cel al lui Liviu Dragnea, chiar și după ce acesta a ajuns la închisoare. Mulți au fost cei care au spus că Viorica Dăncilă a fost numită în această funcție pentru că putea fi ușor controlată de Liviu Dragnea, mai ales că alți doi premieri din PSD fuseseră înlocuiți rapid înaintea acesteia.

Invitată în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Viorica Dăncilă a răspuns la întrebarea dacă a simțit că Liviu Dragnea încerca să o controleze în perioada în care era premier.

Viorica dăncila si Liviu Dragnea
Viorica Dancila a vorbit despre relatia cu Liviu Dragnea

”Am simțit că au existat anumite presiuni pentru anumite lucruri pe care le voia puse în practică. Dar nu m-a controlat niciodată. Liviu Dragnea era președintele Partidului Social Democrat, eu eram premierul României și orice decizie luam era din funcția de premier. Am îndepărtat anumiți consilieri din echipa mea înainte ca Liviu Dragnea să fie arestat, pentru că eu am considerat că un premier trebuie să aducă în jurul lui oameni cu care este compatibil, care să fie foarte implicați și cu care poate lucra foarte bine. Deci nu se poate vorbi despre un control asupra premierului Viorica Dăncilă din partea lui Liviu Dragnea. Este adevărat că premierul este obligat să pună în aplicare programul politic al partidului, aveam discuții legate de acesta, dar nu putem niciodată să vorbim despre un control al lui Liviu Dragnea, lucru observat de altfel și prin divergența de opinii dintre mine și acesta în ultima perioadă”, a spus Viorica Dăncilă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Viorica Dancila
Viorica Dancila a vorbit despre relatia cu Liviu Dragnea[Sursa foto: Captură KANAL D]

A fost momentul în care Denise Rifai a întrerupt-o pe Viorica Dăncilă, pentru a obține de la aceasta un răspuns clar: ”Deci eu notez că Liviu Dragnea a încercat să vă controleze dar nu a reușit”.

”Nu. Liviu Dragnea de multe ori a avut anumite puncte de vedere, dar premierul Viorica Dăncilă niciodată nu a acceptat un lucru care nu se plia pe realitate și nu era benefic pentru România și pentru români”, a completat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, despre reacțiile sale când colegii de partid o jigneau

Fostul premier a spus și cum a reacționat atunci când colegii săi de partid au jignit-o și au făcut acest lucru într-un mod atât de grosolan. A plâns Viorica Dăncilă după ce afla cuvintele jignitoare în care era caracterizată de politicieni? Așa s-a scris în presă în acea perioadă, dar acum, în premieră, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Viorica Dăncilă spune adevărul despre reacțiile sale la acele jigniri.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

”O situație des întâlnită la dv în partid. Când partidul v-a propus în funcția de premier aveau doar cuvinte de laudă. Liviu Dragnea spunea așa ”E foarte respectată, nu a avut conflict cu nimeni. Mihai Fifor vă lăuda ”Așa arată o inimă de român de la care trebuie să vă hrăniți”. Nu au trecut nici doi ani, iar atitudinea s-a schimbat. Au apărut în spațiul public și primele jigniri, foarte urâte. Marian Oprișan a fost auzit spunând ”dați căutare pe google cu proasta României și vă dă rezultat Dăncilă”. Claudiu Manda a spus și el foarte urât, citez ”avem candidat o proastă”.

Presa a scris că ați plâns de foarte multe ori ca reacție la toate aceste jigniri. Vreau să știu de câte ori ați plâns în perioada în care ați fost premier și dacă reacția colegilor a fost o copie a modului în care Dragnea începuse să se poarte cu dvs. V-a jignit vreodată Liviu Dragnea?”, este întrebarea pe care i-a adresat-o Denise Rifai.

”Liviu Dragnea nu m-a jignit niciodată și nici nu a avut un comportament neadecvat față de mine. Legat de jignirile colegilor vedem că acest lucru se întâmplă de multe ori în politică. Este legat de educație, cum spunem noi, de cei 7 ani de-acasă. Jignirile nu aduc pete asupra celui care le primește, ci mai mult o umbră asupra celor care le aruncă. Sper ca cei care m-au jignit să nu aibă același comportament și cu femeile din jurul lor pentru că ar fi regretabil. Jignirile sunt atributul oamenilor slabi, a celor care nu au argumente. De obicei nu bag în seamă aceste lucruri deoarece sunt cazuri izolate și cred că viața le va demonstra că au greșit.(...) Nu am plâns niciodată. Am fost indignată, am fost supărată. Nu pot să spun că nu m-au afectat anumite lucruri care au venit de la niște oameni de la care aveam alte așteptări”, a spus Viorica Dăncilă în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si