Fiul lui Liviu Dragnea și soția s-au împrumutat cu o sumă uriașă! Vezi ce au făcut Valentin și Gina Dragnea cu 6,3 milioane de lei!

Firma lui Valentin Dragnea a făcut un împrumut la bancă, acesta fiind garantat de fiul lui Dragnea și de soția sa,  Gina.

Author: Matei Vaihan joi 08 octombrie 2020 , 19:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Valentin, fiul lui Liviu Dragnea, deține, alături de un alt asociat, firma Nutrelo Group SA, care are afaceri și în domeniul agriculturii. Compania trebuia să primească niște subvenții de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), o agenție aflată în subordinea Ministerului Agriculturii, dar acestea nu au intrat încă în conturi.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea, alături de fiul său, Valentin

Pentru că avea nevoie de bani, firma lui Valentin Dragnea a fost nevoită să apeleze la un contract de factoring (tip de împrumut garantat cu creanțe), la o bancă din România, suma împrumutată fiind de 6,3 milioane de lei, după cum a relatat newsweek.ro. Împrumutul a fost garantat de Valentin Dragnea și de soția sa, Gina.

Citeste si: O anumită categorie de angajați va primi 1.500 de lei de la stat. Cine va beneficia de acest ajutor- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Fiica lui Liviu Dragnea s-a afișat în compania iubitului cântăreț! Alexandra s-a strâmbat când a fost pozată! FOTO

Citeste si: INCREDIBIL! Băiatul Vioricăi Dăncilă a ajuns să fie executat silit! Angajat la Curtea de Conturi, Victor a pierdut procesul cu banca EXCLUSIV

Citeste si: Lovitură devastatoare pentru iubita lui Liviu Dragnea! Irina Tănase a rămas fără locul de muncă de la biroul de mediere: „Acest mediator nu are drept de exercitare” EXCLUSIV

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea, alături de iubita sa, Irina Tănase, la nunta lui Valentin cu Gina

Firma lui Valentin Dragnea se află în schema de sprijin a APIA

"Aprobarea garantării facilității de tip factoring APIA" s-a făcut, pe de o parte, cu "Cesiune asupra creanțelor rezultate din adeverința nr. 449 din data de 07.07.2020 emisă în baza Convenției privind finanțarea capitalului de lucru pentru desfășurarea activităților curente de către beneficiarii schemelor de sprijin implementate de APIA campania 2020, la valoarea adeverinței APIA lei, cu înregistrarea la RNPM pe aviz specific", se arată în Monitorul Oficial. 

Tot în Monitorul Oficial se arată că" Fideiusiunea solidară acordata de dl. Dragnea Ștefan Valentin,(...), precum și de dna. Dragnea Gina Alexandra,(...), până la rambursarea integrală a factoringului APIA și a oricăror sume datorate în temeiul contractului de factoring". Fideiusiunea este garanția că, dacă Nutrelo Group SA nu va returna banii băncii, Valentin și Gina Dragnea vor fi aceia care vor plăti datoria.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si