În cadrul concertului-mitting, Vladimir Putin va susţine şi un discurs începe de la ora 13.00, ora României, pentru a marca un an de la începutul invaziei în Ucraina.

Vladimir Putin marchează un an de război printr-un concert, la Moscova

Organizatorii le-au promis participanților câte șapte dolari(500 de ruble), potrivit publicației Meduza.  

Citește și: EXCLUSIV: Analist de politică externă: ”Discursul lui Putin a fost unul mobilizator, populist, cu o serie de referințe la elemente simbolice"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Evenimentul destinat sărbătorii armatei ruse, va avea loc pe Stadionul Lujniki, Moscova, dar manifestări sunt programate și în restul țării.

„A existat un miting pentru Partidul Comunist, un miting pentru Partidul Liberal Democrat și, de asemenea, un miting organizat de un prezentator TV în Rusia, care încearcă să mobilizeze opoziția.„De departe, cel mai mare a fost la mitingul pentru Vladimir Putin”, spunea la acea vrene Challands.

Anunțurile făcute de președintele Vladimir Putin în timpul discursului în fața națiunii au stârnit numeroase controverse

Președintele rus Vladimir Putin a susținut marți discursul său anual în fața parlamentului de la Moscova. Acesta a fost programat să înceapă la ora 11:00, ora României, dar liderul de la Kremlin a întârziat câteva minute.

Citește și: China avertizează că războiul din Ucraina "poate scăpa de sub control"

”A fost un discurs lung, a fost un discurs de durată, aproape două ore, ceea ce a dat o imagine a președintelui Putin, diferită de cea pe care o întâlnim în zona media. A fost un președinte dinamic, a fost un discurs care prezintă un lider puternic, în vervă, care a vorbit în picioare aproape două ore”, a spus analistul Răzvan Pantelimon. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si