Președintele Ucrainei a declarat că sancțiunea va fi una dură “la toate nivelurile”, după ce separatiştii din Doneţk au spus că au fost recunoscuţi ca stat de Coreea de Nord. 

Zelenski a vorbit despre separatiștii din Donețk

“Am participat la conferinţa “Asian Leadership”, care are loc în fiecare an la Seul, caşitala Coreei de Sud. Este una dintre platformele care atrag atenţia întregii regiuni.

Şi este important pentru Ucraina ca interesele şi valorile noastre să fie auzite în toată lumea, în special în ţări importante din Asia. Le-am mulţumit pentru susţinerea lor şi am cerut o opoziţie mai activă faţă de tacticile de teroare ale Rusiei.

Citeste si: Zelenski a anunțat că Ucraina este membru al unui program special al NATO. Armata rusă, nevoită să-și regândească strategia

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Şi ce ironie diabolică: astăzi reprezentanţii structurilor de ocupaţie din Doneţk au anunţat că au fost, după cum spun ei, recunoscuţi de Coreea de Nord. Bineînţeles, vom reacţiona într-un mod foarte dur la toate nivelurile. Însă aceasta este o veste care nici măcar nu merită comentarii suplimentare. Totul este evident. Calea pe care mergem noi şi unde poate duce calea ocupanţilor”, a spus Zelenski miercuri seară.

Președintele ucrainean a anunțat bilanțul atacului de la Ceasiv 

Potrivit acestuia, numărul morţilor din atacul ruşilor la Ceasiv Iar a ajuns la 48.

Citeste si: Volodimir Zelenski, nou discurs despre gazele din Rusia: ”Rusia nu a jucat niciodată după reguli în sectorul energetic”

 “În acest moment, pe lista celor morţi se află 48 de persoane, inclusiv un copil.

Din nefericire, numărul celor salvaţi nu s-a schimbat – 9. Salvatorii vor lucra în acel loc până când se vor înlătura toate dărâmăturile. Este unul dintre cele mai brutale atacuri ale ruşilor de pe durata întregului război – atât de multe victime... Condoleanţe rudelor şi prietenilor victimelor”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si