Zelenski cere ca rușii ce au comis crime de război să fie pedepsiți

Volodimir Zelenski crede că pedeapsa pentru criminalii ruși este inevitabilă, iar mai devreme sau mai târziu vor plăti pentru faptele lor.

Author: Diana Bostan luni 11 iulie 2022 , 07:02

zelenski

Volodimir Zelenski

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Zelenski i-a asigurat pe ucraineni că rușii vor plăti pentru crimele comise. El a vorbit și despre situația din Ceasiv Iar, un alt oraș bombardat de ruși.

Volodimir Zelenski a susținut un alt discurs pentru ucraineni

“Am primit toată ziua informaţii din oraşul Ceasiv Iar din regiunea Doneţk. Au fost distruse două clădiri înalte. Zeci de oameni sunt sub dărâmături. Şase au fost salavaţi. Din nefericire, sunt 15 nume pe lista celor morţi şi nu este numărul definitiv. A fost un atac cu rachetă. Şi oricine comandă astfel de atacuri, oricine le comite luând ca ţintă oraşele noastre obişnuite, zonele rezidenţiale, ucide absolut deliberat”, a spus el.

Citeste si: Refugiata ucraineancă pentru care un bărbat și-a părăsit soția și copiii a rămas parțial oarbă. Ce se întâmplă acum cu femeia

Citeste si: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Președintele ucrainean condamnă ferm aceste atacuri și este de părere că cei ce au luat parte la ele, în cele din urmă, vor fi găsiți și vor fi pedepsiți.

Zelenski cere pedepsirea Rusiei, “un stat terorist”

“ Criminalii nazişti sunt găsiţi şi aduşi în faţa justiţiei chiar şi la 90 sau 100 de ani. Sunt prinşi oriunde în lume. Bineînţeles, noi nu vrem să aşteptăm atât de mult.

Însă dau acest exemplu ca să arăt că pedeapsa este inevitabilă pentru fiecare criminal rus. Pentru absolut toţi. Aşa cum este şi pentru nazişti. Şi ar trebui să nu se aştepte ca statul lor să îi protejeze. Rusia va fi prima care îi va abandona atunci când circumstanţele politice se vor schimba”, a precizat preşedintele Ucrainei.

Citeste si: O eroină a Maidanului din anul 2014 îi acuză pe ruși de crime de război. Femeia a fost capturată la începutul războiului din Ucraina

În această săptămână, programul lui Zelenski include negocieri ce vor avea ca scop refacerea, dar și pedepsirea celor ce au bombardat Ucraina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si