„Nu avem nicio circumstanţă să vorbim cu preşedintele Federaţiei Ruse pentru că nu se ţine de cuvânt”, a spus Zelenski.

Zelenski nu are încredere în cuvântul lui Vladimir Putin

„Rusia ar trebui să părăsească teritoriul nostru. Şi după aceea, suntem bucuroşi să ne alăturăm instrumentelor diplomatice. Pentru a face asta, putem găsi orice format cu partenerii noştri imediat după aceea”.

Citește și: Vladimir Putin, mesaj special pentru femei de 8 martie: „O atitudine umilă”

Zelenski a dezvăluit și faptul că fiica sa s-a înscris la universitate, iar fiul său merge la școală, și că ambii sunt în Ucraina.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Vrem victoria. Nu vrem să ne obişnuim cu războiul, dar ne-am obişnuit cu provocările. Toată lumea vrea un singur lucru- să pună capăt războiului”, a spus el.

Citește și: VIDEO- Soldat ucrainean, executat de ruși. „Slavă Ucrainei” au fost ultimele lui cuvinte înainte de a fi ucis

Liderul de la Kiev i-a cerut ajutorul președintelui Biden.

Acesta susține că are nevoie de ajutor pentru a apăra cerul Ucrainei.

Noi explozii la Kiev

Autoritățile din Ucraina Kiev susțin că au avut loc explozii la Kiev, dar și în oraşul Sumî, iar o dronă a fost văzută deasupra regiunii de vest a oraşului Lviv. 

Citește și: VIDEO- Ziua 373 de război în Ucraina: Putin a convocat Consiliul de Securitate

„Au fost explozii în cartierul Holosiivski al capitalei. Toate echipele de răspuns au fost trimise la faţa locului. Mai multe detalii urmează”,  a spus Primarul Kievului, Vitali Klitschko.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si