Volodimir Zelenski cere avioane de luptă moderne pentru a-și înfrânge inamicul

Liderul de la Kremlin a declarat faptul că Ucraina are nevoie de avioane de luptă moderne pentru a proteja întreg teritoriul ţării de teroarea rusească.

Author: Diana Bostan marți 28 februarie 2023 , 07:24

zelenski

Volodimir Zelenski

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Zelenski a mai spus că Ucraina va fi protejată complet împotriva Rusiei în momentul în care tabu-ul aviaţiei în relaţia cu partenerii Ucrainei va fi eliminat.

Volodimir Zelenski cere avioane de luptă moderne pentru a-și înfrânge inamicul

Ziua a început cu un atac al dronelor iraniene. Cele mai multe au fost doborâte. Unsprezece din 14. Din păcate, au fost şi lovituri. Trei angajaţi ai Serviciului de Stat pentru Urgenţe din Hmelniţki au fost răniţi, doi au fost ucişi. Condoleanţele mele familiilor. A doua dronă a lovit chiar în timp ce era stins focul după prima lovitură. De fapt, de aceea avem nevoie de componenta aviatică a apărării anti-aeriene – avioane de luptă moderne – pentru a proteja întreg teritoriul ţării noastre de teroarea rusească. Apărarea anti-aeriană este completă doar când este sprijinită de aviaţie.

Aviaţie modernă ”, a afirmat Zelenski, în mesajul transmis luni seară.

Citește și: Vladimir Putin este în doliu. A murit fostul său consilier- Gleb Pavlovski

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Zelenski a adăugat faptul că a fost reluată alimentarea cu electricitate la Odesa și că rezistența ucrainenilor în fața rușilor va întrece așteptările oricui.

Zelenski s-a întâlnit cu şeful Serviului de Securitate al Ucrainei, Vasil Maliuk 

”Nu vom oferi ocazia unor ameninţări interne, aşa cum nu o oferim pentru cele externe”, a arătat el.

Citește și: Volodimir Zelenski promite recuperarea peninsulei Crimeea de la Rusia

Am discutat despre cooperarea actuală atât la nivelul dintre Ucraina şi Statele Unite, cât şi la nivelul instituţiilor financiare mondiale, inclusiv FMI. Am discutat despre nevoile pentru reconstrucţie în Ucraina şi restabilirea justiţiei pentru poporul nostru şi pentru întreaga lume liberă, ceea ce înseamnă lansarea unui mecanism real de compensare pentru daunele provocate de acest război.... compensare pe socoteala bunurilor ruseşti. Nu este o misiune uşoară. Dar îndeplinirea ei şi direcţionarea bunurilor ruseşti pentru a compensa pentru daunele de război va fi una dintre cele mai puternice lovituri ale lumii libere împotriva agresorului şi împotriva oricărei agresiuni în general. Cred că va fi găsită o formă de compensare şi că Rusia va plăti pentru războiul său. În toate felurile ”, a spus Zelenski.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si