Codul roșu de vreme rea a pus stăpânire pe patru județe din țară. Străzile au fost inundate, iar mai multe mașini au rămas blocate în apă.
Arad, Timiș, Dolj și Caraș Severin s-au aflat sub cod portocaliu de vijelii.

Citeste si: Un nou val de căldură în România. Maxime de 32 de grade în acest weekend

Canalizarea orașului Arad nu a mai făcut față, asta pentru că peste 40 de litri de apă pe metru pătrat au căzut pe stradă.

Zeci de pompieri s-au chinuit ore în șir pentru a elibera locuințele.

Citeste si: Cod galben de ploi în 14 județe. Cum va fi vremea după episodul de vară târzie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Și în Buzău vremea rea a distrus mai multe drumuri. O locuință a fost ruptă în două, iar familia a fost nevoită să fie mutată în containere, de teama unei prăbușiri. Aceasta nu avea asigurare pentru astfel de situații, iar ei nu dispun de o altă sumă de bani pentru a o lua de la capăt.

Un nou val de căldură în România. Maxime de 32 de grade în acest weekend

 Vremea rea nu va mai ține mult în România. Un nou val de căldură neobișnuită pentru această perioadă cuprinde România în următoarele zile. Se așteaptă temperaturi de peste 32 de grade în weekend-ul care urmează.

Citeste si:  Cod galben de ploi și instabilitate atmosferică accentuată

Temperaturile cresc de la o zi la alta, iar vineri și sâmbătă putem ajunge la maxime de 32 de grade în zonele de sud-est,  cu 30 de grade în Capitală  . 

"Deși suntem la finalul primei luni de toamnă, vorbim în continuare de fenomene specifice sezonului cald, inclusiv despre temperaturi ridicate", transmit meteorologii ANM.  

Citeste si: Cum va fi vremea în luna octombrie 2022. Prognoza meteo pentru următoarele 30 de zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si