Accidentul rutier a avut loc pe DN56A, în zona pădurii Stârmina din judeţul Mehendiţi. În urma impactului dintre un TIR înmatriculat în Turcia și un autoturism, autovehiculul de mare tonaj, plin cu legume s-a răsturnat. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului. Localnicii au profitat de ocazie pentru a-și face aprovizionarea.

Cu toate acestea, chiar dacă cabina și remorca TIR-ului au fost ridicate, legumele cu care acesta era încărcat au rămas împrăștiate pe marginea șoselei.

Citește și: FOTO- Accident pe DN6. O mamă și doi copii, printre victime

Marfa a fost abandonată în urmă cu trei zile, atunci când a avut loc accidentul. Vestea a circulat din gură în gură, între vecini, astfel că locul s-a umplut imediat de zeci de localnici care s-au înghesuit să adune legumele rămase în râpă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mai mult, oamenii susțin că vor folosi legumele adunate din șanț pentru mâncare, dar și pentru a hrăni animalele din gospodărie.

Zece magazii au ars după ce un incendiu de vegetație s-a extins spre o zonă de locuințe

Zece magazii au ars, miercuri dimineață, după ce un incendiu de vegetație s-a extins spre locuințele sociale din zona Podeni, Bârlad.

Șase autospeciale pentru stingerea incendiului au intervenit la fața locului, după ce un incendiu de vegetație s-a extins la zece magazii.

Citește și: Incident la stația de metrou Brâncoveanu. Pompierii au intervenit la fața locului

„Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu şase autospeciale şi 26 pompieri militari pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu pornit de la vegetaţia uscată şi extins la zece magazii din apropierea locuinţelor sociale construite în zona Podeni – Munteni din municipiul Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la zece magazii desfăşurate pe aproximativ 150 metri pătraţi, existând riscul ca focul să se extindă şi la casele sociale”, a precizat ISU Vaslui.

30 de persoane s-au autoevacuat, incendiul fiind lichidat după trei ore. Nu au fost înregistrate persoane rănite ori intoxicate cu fum.

Zece magazii, şase ferestre tip termopan, zece biciclete, aproximativ 12 metri cubi material lemnos, circa 20 metri liniari din bagdadia unei locuinţe sociale, diverse produse textile şi materiale plastice au ars.

Citește și: Vești bune pentru milioane de români. Categoria de persoane care ar putea primi bani de la stat chiar înainte de Paște


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si