El s-a adresat în discursul său în special oraşelor Harkov, Kiev, Severodoneţk şi Krivoi Rog, vorbind despre distrugerile înregistrate şi despre faptul că războiul nu s-a sfârşit.

Zelenski l-a dat afară pe şeful Serviciului de Securitate din Harkov

“L-am demis pe şeful Serviciului de Securitate al regiunii. Pentru că nu a muncit pentru a apăra oraşul din primele zile ale războiului, ci s-a gândit doar la el personal.

Care au fost motivele? Oamenii legii vor afla”, a explicat Zelenski.

Citeste si: Klaus Iohannis, la summit-ul UE de la Bruxelles. Războiul declanșat de Rusia în Ucraina, pe agenda liderilor europeni

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

“În primul meu discurs de preşedinte, în urmă cu trei ani, am spus că fiecare dintre noi este preşedinte. Iar acum acest lucru se simte cel mai mult. Pentru că viitorul nostru depinde nu doar de acţiunile mele în acest birou de preşedinte al Ucrainei, ci şi de ce se face în alte birouri din Kiev. Dar şi de ce se face la Karhov, Sumî, Krivoi Rog şi Odesa, Lviv şi Ujhorod, Luţk şi Vinnîţea, Mikolaiv şi Dnipro, Jîtomîr şi Cernihiv, Poltava şi Kropîvnîţkîi, Cernăuţi, Frankivsk, Ternopil, Rivne, Hmelniţki şi Cerkasî.

Bineînţeles, şi în Herson, în regiunea Zaporojie, şi în teritoriile din Donbas şi Crimeea”.

Volodimir Zelenski a fost în vizită în prima linie de pe front

„Am văzut cu ochii mei unitatea, astăzi, la Harkov. Eroismul pe care soldaţii noştri îl arată în fiecare zi în Donbas. Determinarea Krivoi Rog-ului. Aceasta este calea noastră. Calea de a ne asigura că pacea vieţii se simte mereu în Ucraina şi că zâmbetele vor guverna mereu, nu sunetele artileriei”, a precizat Zelenski.

Citeste si: Serghei Lavrov, anunț despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si