Zelenski, un nou mesaj video: liderul din Ucraina a vorbit despre pierderile rușilor

„Curajul nostru este cu adevărat o inspiraţie pentru toate naţiunile libere şi pentru comunitatea democraţiilor în general. Şi imaginaţi-vă cât de inspiratoare va fi victoria ucraineană”, le-a transmis preşedintele Ucrainei cetăţenilor.

Author: Diana Bostan miercuri 27 iulie 2022 , 07:08

zelenski

Volodimir Zelenski

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Volodimir Zelenski le-a promis ucrainenilor că rușii vor plăti pentru faptele lor: „teroarea constantă a Rusiei din Harkov şi din regiune, Nikolaiev, oraşe şi sate din regiunea Zaporojie şi regiunea Dnipro, Donbas, zonele de graniţă din regiunea Sumî şi regiunea Cernigău- pentru toate acestea ocupanţii nu vor rămâne nepedepsiţi”.  

Volodimir Zelenski a vorbit despre pierderile suferite de ruși

„Timp de patru luni, statul rus nu a oferit cetăţenilor săi nicio informaţie- chiar cenzurată- despre pierderile contingentului de ocupaţie. Tăcere totală. Nimic nu a fost publicat sau spus în numeroase interviuri şi discursuri la nivel politic şi militar. Cu toate acestea, acest număr este deja de aproape 40.000- acest număr reprezintă câţi oameni ucişi a pierdut armata rusă din 24 februarie. Şi alte zeci de mii au fost rănite şi mutilate”, a spus el.

Citeste si: Rusia bombardează din nou Odesa și se pregătește să ia cu asalt două orașe din Donbas

Zelenski este de părere că celelalte state ar trebui să transmită acest lucru, dacă Rusia nu o va face.

Zelenski a vorbit și despre sancțiunile impuse de Marea Britanie

„Au fost adăugate alte zeci de persoane şi organizaţii. Aceasta este tendinţa corectă şi sunt recunoscător Marii Britanii pentru fermitatea sa neclintită în materie de sancţiuni. Acesta este un exemplu care ar trebui urmat de toţi ceilalţi din lumea occidentală”.

Citeste si: „Tu erai invizibilă în această emisiune până ai intrat într-o cunoaștere cu Laurențiu”. Larisa pune tunurile pe Lorena! Aflați ce își vor spune concurentele mâine, 29 septembrie, în „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Serviciile secrete din Marea Britanie au dezvăluit "slăbiciunea" lui Putin. "Ucraina va ataca în următoarele săptămâni"

Zelesnki a primit la Londra „Winston Chruchill Leadership Award”. 

„Cred că acesta este un premiu al tuturor eroilor noştri, al tuturor oamenilor noştri, al tuturor celor care rezistăm tiraniei fiecare la nivelul său. Şi a fost cu adevărat o onoare pentru mine să primesc acest premiu”, a spus Volodimir Zelenski.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI