Cei care au trecut pragurile centrelor comerciale susțin că au trecut mai întâi pe la biserică și abia apoi au venit la cumpărături.

„Am cumpărat pantofi, de toate. Întai la biserica si apoi la cumpărături”, a spus unul dintre vizitatorii unui centru comercial. 

Așa sună, mai nou, filozofia de sărbătoare pentru unii. Alții nici n-au mai trecut pe la biserică. Au dat năvală direct la mall.

Citeste si: VIDEO| Mexicanul cucerit de România

Sărbătoresc la mall 

Două surori au avut parte de o zi pe cinste. Cumpărături, câte o pauză de înghețată și o sesiune foto au fost suficiente pentru sărbătorita Andreea în lipsă de altceva. Mai mult decât atât, sora ei i-a făcut și un mic cadou: „Am castigat un iepuras pentru ea”.

„Doar mall-ul a rămas. E singura bucurie shopping-ul. Copiii au unde sa se joace, noi sa ne bucuram ochii la hainute, iar bărbații nu au ce sa faca, nu e locul lor aici, doar cardul lor”, a spus una dintre surori. 

O altă sărbătorită a petrecut pe holurile mallului. Și-a făcut singură cadourile la care a tot visat în ultimele săptămâni. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Să descriu mi-am luat un hanorac mai gros ca a venit sezonul de iarna”, spune Andreea care afirmă că și-a făcut cadouri pentru sufletul ei. 

Citeste si: La mulţi ani de Sf. Andrei 2021: Cele mai simpatice mesaje, urări şi felicitări pentru Andrei, Andreea şi Andra!

Unii au ales să sărbătorească la film

„Sărbătorim la un film, eu sunt Andreea, le fac cinste”, a spus o tânără.

Alții au cheltuit pentru cei dragi. Pentru că toată lumea are măcar un Andrei sau o Andreea de sărbătorit.

„Avem sarbatoriți în familie, chiar la ei mergem acum”, a declarat o femeie.

Însă cei mai mulți au venit fără vreun motiv special, doar ca să se bucure de forfotă și de spiritul sărbătorilor.

„N-avem niciun sfant Andrei in familie dar noi sarbatorim oricum, ne place inghertata asa ca ne sarbatorim”, a spus o femeie.

Citeste si: Tradiţii de Sf. Andrei 2021: Ce trebuie să faci pentru a-ţi visa ursitul în această noapte magică?

Programul centrelor comerciale

Marile centre comerciale au mâine program normal așa că sărbătoarea națională poate fi combinată cu o nouă ședință de shopping.

Citeste si: VIDEO| Mexicanul cucerit de România

VIDEO- Zi sfântă, sărbătorită la mall 

Citeste si: Sfântul Andrei 2021: Sărbătoare importantă pentru români. Tradiţii şi obiceiuri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si