Ziua Internaţională a Pisicii 2022.  Anual, pe data de 8 August este celebrată ziua celui mai popular animal de companie din lume.

De peste 9.000 de ani există legătura dintre om și pisică. 

Pisica a devenit un companion pentru foarte mulți oameni datorită energiei, afecțiunii de care dă dovadă, dorința de joacă și capacitatea de a se adapta oricărui mediu.

Când a fost declarată Ziua Internațională a Pisicii?

Încă din anul 2002 este celebrată Ziua Internațională a Pisicii, la inţiativa International Fund for Animal Welfare (IFAW) şi a altor organizaţii care se ocupă de drepturile animalelor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cea mai scumpă pisică

Pe data de 8 August, multe adăposturi pentru animale ţin cursuri despre felul cum trebuie îngrijite micile feline. De asemenea, este încurajată adoptarea unei pisicuțe. Interacționarea cu pisicile reduce stresul, alungă singurătatea şi îmbunătăţeşte starea generală de sănătate.

Mai mult de atât, pisicuțele ajută la tratarea şi vindecarea diferitelor boli, chiar şi acolo unde medicina dă greş.

În cadrul terapiilor, pisicile reduc stersul, transmit o stare de liniște și relaxare.

Cele mai simpatice mesaje pentru 8 august

  • Nimic nu bate bucuria pe care o aduci în viața mea în fiecare zi. Am pește pentru tine. Favoritul tau! Să ai o zi de naștere minunată.
  • Cred că o să ajung să te îngraș azi.
    Am toate ofertele preferate aici pentru tine în această zi specială.
  • Toți cei care vin în casă par să știe că am o pisică chiar și fără să te vădă prima dată. Marcajele tale de zgâriere sunt peste tot, dar cum pot să mă enervez pentru ceva atât de drăguț. Să aveți o zi de naștere binecuvântată.
  • Ești cel mai bun cadou din viața mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit cea mai drăgălașă pisică. Sa ai o zi de nastere super!
  • Nu este ciudat că mă gândesc la tine, pisica mea, atât de mult? Mereu mă gândesc la bunăstarea ta, ori de câte ori sunt departe de tine. Voi face această zi de naștere specială pentru tine.
  • Este ziua ta de naștere și te voi face să te simți ca ceea ce ești cu adevărat, cea mai tare pisică din lume. Fie ca tu să fii binecuvântată cu o sărbătoare de naștere cu adevărat veselă.
  • Obișnuiam să fiu atât de singură fără tine în preajmă. Prezența ta în viața mea a făcut multă diferență. Ești o pisică ce aduce atâta fericire și merită ce e mai bun de ziua ei!

  • Ești aproape de inima mea și vei fi întotdeauna.
    Un toast la cea mai nebună și cea mai uimitoare pisică. Să ai o zi de naștere minunată!

Citeste si: FOTO Pisică de mare uriașă, pescuită din greșeală în Fluviul Mekong

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si