Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Priviti cu atentie aceste imagini! Pustiul imbracat in bermude si tricou, cu sapta pe cap, isi tine mainile la spate.

Vrea sa creeze imaginea unui baiat nevinovat, care se uita cu atentie la produsele din magazin, doar-doar s-o hotari  ce sa cumpere.

Nu e singur. In fata lui este un individ incearca din tot dinadinsul sa o tina de vorba pe vanzatoare. Biata femeie n-are ce face, trebuie sa fie amabila cu toti clientii. Insa hotii au alte intentii. Omul cu camasa alba pare nehotarat si ii cere bietei femei sa ii arate tot felul de produse din galantare. O forteaza practic sa deschida vitrina frigorifica.

Nu se multumeste cu pachetele pe care vanzatoarea i le ofera. Brusc "zareste" ceva mai interesant, asa ca o determina pe biata femeia sa ii arate produsul.
In tot acest timp, pustiul fileaza locul in detaliu, iar cand prinde momentul actioneaza intr-o viteza incredibila, nu inainte de a-i face un semn discret pe mana partenerului cu care a iesit la furat.


Apoi merge in spatele tejghelei, se apleaca, ia banii si se reintoarce in locul din care a tarsnit. Totul in numai cateva secunde

Hotul se poarta ca si cand nimic nu s-ar fi petrecut. Vanzatoarea a realizat ca a fost furata mult dupa ce indivizii au plecat. Furtul a fost insa filmat de camerele de supraveghere instalate in magazin, iar acum au ajuns in posesia oamenilor legii.
Acum politistii trebuie sa-i identifice si sa-i traga la raspundere pe cei doi hoti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si