Costin Isarescu este absolvent de arhitectura, dar de cativa ani se ocupa de afacerea cu vinurile familiei, tatal sau, Mugur, detinand o podgorie la Dragasani, in judetul Valcea. Tocmai de aceea, Costin face naveta cu masina intre Bucuresti si zona respectiva, iar stilul sau de condus l-a facut sa aiba probleme cu Politia rutiera. Prima oara, Costin a fost amendat in 2010, de IPJ Arges, dar Judecatoria Pitesti a dispus anularea masurii respective, precum si a retinerii carnetului.

La sfarsitul lui 2015, Isarescu Jr a fost amendat de IPJ Ilfov, dar a contestat din nou decizia la tribunalul Buftea, care a respins cererea fiului guvernatorului BNR.

Mugur Isarescu are o fiica, Lacramioara, si un baiat, Costin
Mugur Isarescu are o fiica, Lacramioara, si un baiat, Costin "Respinge plângerea contraventională formulată de petentul ISARESCU COSTIN MUGUR, împotriva procesului verbal seria CP nr.9062015/30.05.2015, ca neîntemeiată. Menţine procesul verbal seria CP nr.9062015/30.05.2015, ca legal şi temeinic", se arata in hotararea judecatorilor. Costin a facut din nou apel, care nu  fost inca pronuntat. Tot in 2015, Isarescu Jr a fost amendat din nou de IPJ Arges, iar procesul a tinut pana in octombrie 2016, cand, dupa apelul lui Costin, Tribunalul Arges a decis: "Respinge apelul ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică". In sfarsit, in august 2016, fiul lui Isarescu a fost amendat de IPJ Olt, iar acesta a facut din nou contestatie, procesul urmand sa se judece la la Judecatoria Slatina.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Costin Isarescu se ocupa de viile de la Dragasani ale familiei
Costin Isarescu se ocupa de viile de la Dragasani ale familiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si