Moarte învăluită în mister la Chișinău! O tânără de doar 24 de ani a decis să-și încheie socotelile cu viața și s-a aruncat în gol de la etajul 15 al blocului în care locuia, informează România Tv.

De ce ar fi recurs Mihaela la gestul extrem?

Descoperirea șocantă a fost făcută în seara zilei de marți, 16 aprilie 2024, de către un trecător, care a sunat într-un suflet după ajutor.

La examinarea medicului legist, nu au fost depistate urme de violență, iar autoritățile au demarat o anchetă în acest caz, pentru a descoperi cum a fost posibilă tragedia, mai informează sursa de mai sus.

„În cadrul documentării s-a stabilit identitatea tinerei, aceasta s-a dovedit a fi în vârstă de 24 de ani. S-a aruncat în gol de la etajul 15 al blocului, iar la examinarea de către medicul legist urme de violență nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce a făcut-o pe tânără să recurgă la așa gest” , a declarat ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Mihaela sinucidere Chișinău

Ea este Mihaela.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Anchetă de proporții! Bebeluș de două luni, în stare gravă la spital. Copilul ar fi fost bătut de mama sa, cadru militar

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Cel mai probabil, Mihaela s-ar fi confruntat cu o depresie, care într-un final a împins-o să se arunce de la ferească. Înainte de a recurge la gestul necugetat, ea a scris și un mesaj pe pagina de Facebook, acolo unde și-a cerut scuze de la toți apropiații și a spus că o doare totul.

„Să mă iertați pentru tot, toate. Nu am fost perfectă deloc, am supărat mulți oameni chiar pe care au ținut la mine cu adevărat sau poate și m-au iubit! Îmi cer iertare de la toți oamenii care m-au ajutat mă rog de

mă iertați. Pentru că am devenit un parazit al societății cheltui bani și nimic nu fac. Îmi dau seama că fac un păcat foarte mare. Vă rog mult nu învinuiți pe nimeni, eu sunt vinovată pentru psihica mea. Mă doare tot ”, a scris tânăra în mediul online.

Mihaela sinucidere Chișinău

Imagini cu Mihaela, tânăra din Chișinău.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: O femeie a murit după ce a folosit un unguent din Vietnam care conținea plumb. Atenție la acest produs!

Apropiații fetei sunt distruși de durere și nu-și explică cele întâmplate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si