Miercuri, 17 aprilie au avut loc descinderi în Capitală! Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 11 Poliție au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, scrie Stiripesurse.

De la ce ar fi pornit scandalul?

Ar fi vorba despre o răfuială mai veche între niște trapperi și doi tineri. Totul ar fi avut loc pe data de 21 decembrie 2023, atunci când în jurul orei 20:30, un grup de tineri, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, s-ar fi deplasat în zona unei intersecții din Sectorul 3. Acolo ar fi fost folosite mai multe arme albe, și ar fi  existat mai multe amenințări la adresa celor două persoane. În cele din urmă, totul a fost postat pe internet, mai informează sursa citată mai sus.

Trapperi săltați mascați București

Imagine cu o persoană încătușată.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Cum vrea Monica Macovei să scape de pedeapsă? Fostul premier, Adrian Năstase a atacat-o dur

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

În urma cercetărilor, oamenii legii au anunțat că este vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. 

”La data de 21 decembrie 2023, în jurul orei 20.30, în timp ce tânărul în vârstă de 16 ani se afla pe o stradă din Sectorul 3, fiind însoțit de ceilalți doi bănuiți, aceștia ar fi pulverizat spray iritant-lacrimogen asupra a doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, apoi i-ar fi agresat fizic.

De asemenea, bănuiții ar fi folosit și obiecte contondente, în agresiunile săvârșite asupra celor două victime. Astfel, bănuiții ar fi pus în pericol sănătatea și integritatea corporală a persoanelor din zonă. Totodată, prin faptele lor, cei trei ar fi tulburat grav ordinea și liniștea publică. În vederea administrării materialului probator, astăzi, 17 aprilie 2024, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză”, se arară în probatoriu.

Trapperi săltați mascați București

Imagine de la o descindere.

[Sursa foto: Captură Youtube & Facebook]

Citește și: Sute de blocuri din București au rămas fără apă caldă. Care sunt zonele cele mai afectate?

Miercuri, adolescenți au fost la audieri și reținuți pentru 24 de ore, urmând ca ei să fie prezentați magistraților cu propunere legală. Întreaga acțiune a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si