Poveste emoționantă! Sabreen, o fetiță care s-a născut prematur la Rafah, duminică, a încetat din viață, scrie Sky News. Incidentul teribil a venit la scurt timp după ce mama ei a murit într-un atac aerian israelian.

Destin teribil pentru familia din Fâșia Gaza

Atunci, și tatăl bebelușei, dar și sora ei în vârstă de 4 ani au avut parte de un sfârșit cumplit.

Sabreen Joud a fost îngrijită în incubator într-o unitate de terapie intensivă neonatală, dar, în cele din urmă, a murit, joi, după ce starea ei de sănătate s-a deteriorat. Echipele medicale au făcut ce au putut să o salveze, a declarat unchiul ei, Rami al-Sheikh, informează sursa citată mai sus.

Bebeluș mort Gaza

Imagine cu spitalul din Israel.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Statele Unite au aprobat ajutorul financiar pentru Ucraina. Rusia, atacuri furibunde asupra mai multor orașe ucrainene

Casa lor, din sudul orașului Gaza, a fost lovită de un atac aerian israelian cu puțin timp înainte de miezul nopții de sâmbătă.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Primii salvatori au dus cadavrele la un spital din apropiere, unde cadrele medicale au efectuat o cezariană de urgență pe mama ei, care era însărcinată în 30 de săptămâni. Al-Sheikh, care o îngrijea, a declarat pentru The Associated Press că Sabreen a fost înmormântată joi, lângă tatăl ei. 

Bilanț sumbru în urma războiului dintre Israel și Hamas

Mai mult de 34.000 de palestinieni au fost uciși în timpul războiului dintre Israel și Hamas, potrivit oficialilor locali din domeniul sănătății, care spun că aproximativ două treimi dintre morți sunt femei și copii.

Bebeluș mort Gaza

Imagine reprezentativă pentru războiul din Israel.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Poveste cutremurătoare! Un copil a fost strivit de un pachet cu alimente, paraşutat în Gaza. Familia sa, ucisă de bombardamente

Pe lângă amenințarea cu bombe și rachete, situația alimentară gravă din Gaza persistă. Programul alimentar mondial al ONU afirmă că zonele din nord se apropie de foamete.

Israelul a declarat război Hamas și a declanșat o ofensivă aeriană și terestră în Gaza ca răspuns la atacul asupra sudului Israelului din 7 octombrie. Hamas a ucis aproximativ 1.200 de persoane în Israel și a luat alți 250 de ostatici în atacul său. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si