Apartamentul, situat intr-o vila somptuoasa, ridicata in perioada interbelica, are nu mai putin de 370 de metri patrati. In februarie 2003, Primaria Capitalei ii vindea lui Traian Basescu intregul etaj (370 mp), garajul (40 mp) si casa scarilor din imobilul din str Stefan Mihaileanu, nr 2 cu echivalentul a 19.000 de dolari. Conform site-urilor imobiliare, la nivelul anului 2003, cu suma respectiva cumparai o garsoniera modesta in Bucuresti.

Dupa ce a plecat de la Cotroceni, Traian Basescu a fost surprins de presa, de mai multe ori la casa din strada Mihaileanu si s-a speculat ca acolo se va muta impreuna cu sotia lui, Maria. Pana la urma insa, fostul presedinte a ales sa locuiasca in vila din zona Prima pe care a ocupat-o Mioara Roman.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Vila de pe strada Mihaileanu este o "bijuterie" arhitecturala pe care multi curiosi o studiaza si o fotografiaza.

Proprietarul celebru al celui de-al doilea nivel a transformat-o intr-un adevarat obiectiv turistic, iar acum un alt element interesant atrage atentia.

In curtea vilei este parcata o motocicleta cu trei roti, un model destul de scump la vedere pe strazile Capitalei. Din pacate insa, mai exista un detaliu, de data aceasta negativ, care "fura" privirile trecatorilor. In urma cu ceva timp, cativa tineri care nu-l simpatizau pe presedintele in functie la acea vreme au decis sa-si expuna antipatia printr-un gest condamnabil.

Au mazgalit o parte din exteriorul cladirii si au fugit inainte de a fi identificati.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si