Când priveşte printre gene cu mult farmec, femeia Taur evaluează, cântăreşte personajul din faţă cu multă agilitate. Bărbatul care doreşte o aventură cu ea are şanse zero dacă trece direct la subiect, fără introducere. Când este curtată, sensibilă fiind, simte spontan prefăcătoria, dorinţele mascate. Fiindcă posedă o rară intuiţie dublată de calcul rece.

Cele 10 caracteristici comune ale femeii Taur

Frumusețea și Feminitatea

Fiind reprezentanta zeiței Venus pe Pământ, asemenea femeii din zodia Balanţă, nativa din zodia Taur este o frumusețea întruchipată, având trăsături extrem de elegante și feminine. Și comportamentul este pe măsură, femeia Taur vorbind și comportându-se cu o deosebită finețe. Este absolut surprinzător să auzi o femeie Taur vorbind urât sau înjurând, un astfel de comportament nefiind deloc aliniat cu caracterul lor suav și docil. Dacă totuși se întâmplă să manifeste acest tip de comportament, cel mai probabil este împrumutat din societate, și ar fi ideal pentru ea să se dezvețe de el.

Citeste si: Zodiac chinezesc 2021: Este anul Bivolului Alb de Metal! Ce semnifică și de ce anume trebuie să ne ferim în acest an

Puterea și individualismul

Chiar dacă este zeița frumoasă a zodiacului, f emeia Taur are totuși coarnele ei care îi pot da un grad de încăpățânare. Totuși, se descurcă destul de bine cu tot ce ține de organizarea lumii în care trăiește.

Este pragmatică, știe ceea ce are de făcut, tace și face. Puterea ei este și una fizică dar și una emoțională. Are o deosebită capacitate de a face față stresului, motiv pentru care reușește să obțină ceea ce își dorește.

Simțul artistic

Femeia Taur are simțul artistic

Unele sunt pictorițe, altele sunt actrițe. Unele scriu frumos, altele citesc poezii frumoase. Sunt parcă desprinse din operele lui Shakespeare, atât sunt de romantice și de fascinante.

Femeile Taur se definesc prin iubirea pe care o poartă artei, atunci când o admiră sau când o creează ele însele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Calendarul astronomic al anului 2021. Când vor avea loc cele mai importante evenimente cerești

Loialitatea Femeii Taur

Femeia Taur este una dintre cele mai loiale femei. În primul rând, dacă a promis ceva, se ține de cuvânt. Este o femeie autentică și are o personalitate puternică, fiindu-ți alături atunci când ai nevoie de ea, indiferent dacă ești coleg, prieten sau faci parte din familia ei. Această loialitate este exprimată îndeosebi în plan romantic. Fiind un semn fix, Taurul își alege un partener pe care își dorește să îl păstreze pe termen lung. Dorește loialitate și de aceea și oferă loialitate. Această loialitate se manifestă atât în plan amoros cât și în general, în plan relațional. Va fi alături de persoana iubită indiferent ce dificultăți va întâmpina aceasta. Totuși, pentru a-i câștiga încrederea, vei avea de lucru, pentru că această femeie nu se deschide foarte ușor.

Încăpățânată și temperamentală

Asemenea nativei din zodia Leului, şi Tăuroaica are o deosebită rezistență la stres, și pentru că se încăpățânează să muncească mult pentru a duce lucrurile la bun sfârșit, această femeie riscă să acumuleze mult stres în interior.

De asemenea, fiind introvertită, nu își exprimă foarte des sentimentele, mai ales cele negative atunci când o deranjează ceva, iar din acest motiv, poate acumula multe frustrări la nivel emoțional. Dacă pe deasupra stresului se acumulează și mult disconfort emoțional, femeia Taur poate izbucni, ceea ce îi ia de obicei prin surprindere pe cei care o știu ca fiind o femeie puternică și rezervată. Încăpățânarea specifică zodiei Taurului o poate face să fie inflexibilă, ceea ce poate genera conflicte, dacă nu reușește să își stăpânească emoțiile.

Rezistentă la schimbare

Zodia Taur, asemenea zodiilor Leu și Scorpion, este o zodie fixă, motiv pentru care nativii din aceste zodii fac foarte rar schimbări, iar și atunci când le fac, întâmpină multe dificultăți. Desigur, exită și excepții, dar în multe cazuri, femeile Taur preferă să nu își schimbe prea des locul de muncă, partenerul, adresa sau meniul favorit de la restaurant. Spre deosebire de Femeia Săgetător, spre exemplu, care se plictisește repede și are nevoie de varietate, femeia Taur are nevoie de confort și de o oarecare rutină. Afinitatea pentru rutină poate fi un avantaj în anumite domenii. De exemplu, poate să îi fie de folos la locul de muncă dacă postul implică să ai multă răbdare și să fii perseverent, dar poate pune probleme în situația în care schimbarea este necesară. Totuși, acestei femei nu îi este imposibil să facă schimbări, doar că are nevoie să știe din timp de ele, pentru a se putea pregăti și organiza.

Lipsită de spontaneitate

Siguranța și confortul sunt calități extrem de importante pentru Femeia Taur. Ea simte o mare nevoie să se poată organiza din timp atunci când e nevoie să mearga undeva. De aceea, i se reproșează că este lipsită de spontaneitate. Pentru un bărbat dintr-o zodie de foc, precum Berbecul sau Săgetătorul, acest comportament ar putea fi un defect. În cazul bărbaților care sunt în continuu puși pe aventuri, cum e bărbatul Gemeni, o femeie Taur le-ar putea părea prea comodă sau chiar leneșă. Important e să întâlnească un bărbat compatibil, care să nu considere aceste atribute ca fiind defecte.

Femeia Taur pe planul amoros

Nativa din zodia guvernată de Venus are nevoie să fie curtată, mângâiată și răsfățată pentru a se deschide pe plan amoros. Are nevoie de un preludiu mai lung și mai atent pentru a se deschide pe plan amoros, la fel cum are nevoie de o perioadă mai lungă pentru a se deschide emoțional față de iubitul său. Își dorește să fie sărutată și atinsă în toate felurile posibile. Vrea să fie răsfățată și venerată. Vrea să devină una cu iubitul ei. Pentru nativa din zodia Taur, erosul nu există fără amor, iar actul amoros este o dovadă de dragoste și o posibilitate de a crea o conexiune intimă cu partenerul.

Femeia Taur În Relații

Femeii Taur îi place în mod deosebit să fie răsfățată. Fie că e vorba de a primi flori sau ceva dulce, fie că i se spun cuvinte frumoase de amor. Din exterior, poate părea extrem de calmă, dar aceasta poate fi doar o mască pe care o poartă pentru a se proteja, pentru a nu-și arăta vulnerabilitatea. Se întâmplă adesea ca nativele din zodia Taur să fie extrem de romantice, și să fie îndrăgostite până peste cap de un Romeo la care visează.

Femeia Taur este puternică, pe propriile ei picioare

Femeia din acest semn nu e niciodată o miorlăită. Rareori se va plânge de ceva. E genul care va munci ca să-şi întreţină soţul în facultate sau care îşi ia o a doua slujbă când familia e în criză financiară, fără să facă deloc caz de asta. Ea e în stare să se urce pe o scară ca să răzuie vopseaua sau să văruiască, cu aceeaşi forţă ca un bărbat, dar are absolută nevoie de somnul ei de după amiază pentru a-şi păstra puterile.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si