3 paşi pentru mutarea într-o altă casă, în cele mai bune condiţii

Mutarea într-o casă nouă poate interveni în urma extinderii familiei sau în urma dorinţei membrilor acesteia de a se bucura de un spaţiu mai mare. Acest proces este unul complex şi de durată, iar persoanele care urmează să facă această schimbare majoră în viaţa lor se întreabă cum ar putea să simplifice această experienţă. Următorii trei paşi pot fi utili pentru cei care se vor muta într-o casă nouă şi vor să fie siguri că totul se va desfăşura că la carte:

Author: Georgiana Balaban joi 28 octombrie 2021 , 16:10

3 paşi pentru mutarea într-o altă casă, în cele mai bune condiţii

3 paşi pentru mutarea într-o altă casă, în cele mai bune condiţii

[Sursa foto: Pexels.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

1. Organizarea şi împachetarea lucrurilor

Marea preocupare a familiilor care îşi schimbă domiciliul o reprezintă bunurile şi modul în care acestea vor fi transportate la noua casă. Lucrurile trebuie să fie organizate cu mult timp înainte de mutarea propriu-zisă. Persoanele care se mută trebuie să îşi sorteze lucrurile pe categorii: haine, electrocasnice, mobilier etc.

Citeste si: VIDEO- Pablo Escobar de România, mort de COVID-19

Dacă e vorba de mutari nationale sau chiar regionale, familiile nu vor fi nevoie să renunţe la un număr prea mare de obiecte, cum s-ar fi întâmplat în cazul în care ar fi ales să se mute într-o altă ţară.

Totuşi, pentru a reduce costurile de transport, se recomandă păstrarea obiectelor cu adevărat necesare şi renunţarea la cele care nu au o utilitate reală;

2. Căutarea unei firme de transport mobilier

Următorul pas în simplificarea procesului de mutare este colaborarea cu o firmă de transport mobilier.

Dacă o persoană alege să îşi transporte pe cont propriu mobilierul, trebuie să ţină cont de faptul că va avea nevoie de un mijloc de transport corespunzător şi de efectuarea mai multor drumuri. Din acest punct de vedere, este mult mai avantajos că această sarcină să fie lăsată în seamă specialiştilor.

Citeste si: Globurile de Aur 2021. Care sunt cele mai bune filme ale anului

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Professionalmovers a rezumat avantajele pe care le obţine o persoană ce colaborează cu o firmă care transporta mobilier atunci când se mută într-o casă nouă: costurile sunt mai mici decât dacă s-ar fi ales transportul pe contul propriu prin închirierea unui camion, bunurile sunt transportate în siguranţă şi ajung la destinaţie în timp util;

3. Analizarea portofoliului şi serviciilor firmei alese

Pentru eficientizarea procesului de mutare, trebuie să fie aleasă din timp o firmă care se ocupă cu mutări mobila. Alegerea se face în funcţie de experienţă, de serviciile oferite şi de preţul propus.

Citeste si: Țara care va organiza concerte de probă pentru a testa răspândirea coronavirusului în aglomerație

După ce s-a decis care firmă va fi solicitată pentru a transporta mobilierul din vechea locuinţă în casă nouă, totul trebuie să decurgă conform planului. Specialiştii trebuie să preia bunurile la ora stabilită şi să le transporte îndată la noul domiciliu al familiei.

O firmă profesionistă va avea grijă de mobilier astfel încât acesta să nu se degradeze pe parcursul călătoriei, indiferent de distanţa dintre cele două locaţii. Dacă firma asigură pe lângă transport şi servicii de montare şi demontare, oferta devine mult mai avantajoasă.

Citeste si: „Fiecare parte a răspuns la întrebările care au fost adresate de către procurorul de caz .” Dana Roba a plâns, după ce s-a întâlnit cu Daniel Balaciu în sala de judecată- kfetele.ro

Citeste si: "Acum văd cum karma lucrează. Doriane ești la fel de țepar ca Donca, doar că tu ca personaj faci mai mult rău copiilor". Dorian Popa, pus la zid! Ce a făcut și de ce este aspru criticat- radioimpuls.ro

Aceştia sunt 3 paşi care vizează mutarea bunurilor dintr-o locuinţă în alta. Pentru că cele mai multe persoane care îşi schimbă locuinţa aleg să păstreze o mare parte din posesii, cel mai indicat ar fi să colaboreze cu o firmă de transport de mobilă, care să facă posibil acest lucru.

Citeste si: DESCOPERĂ: De ce se poartă verigheta pe mâna stângă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si