6 caracterisitici ale unei saltele cu latex de la SomnArt.ro

Poţi alege diverse tipuri de saltele pentru a avea un somn de calitate şi liniştit. Este important materialul din care este alcătuită salteaua ta, modul în care se poate integra în nevoile tale de somn.

Author: Mircea Pop luni 24 mai 2021 , 10:12

6 caracterisitici ale unei saltele cu latex de la SomnArt.ro
6 caracterisitici ale unei saltele cu latex de la SomnArt.ro
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Aşadar, dacă doreşti o saltea care are 7 puncte, 7 zone independente de duritate diferită, poţi alege una dintre saltelele disponibile pe site-ul SomnArt.ro

O astfel de saltea este realizată din latex, un material natural, care are un proces de producţie uşor. Iată care sunt câteva caracteristici ale unei saltele din latex, care te pot ajuta să iei cele mai bune decizii pentru tine şi odihna ta din fiecare noapte:

1. Salteaua din latex are o durabilitate foarte mare, de până la 15 ani de zile

O asemenea saltea din latex este una foarte rezistentă. Ea poate să fie utilizată ani de zile, având o durată de viaţă de până la 15 ani.

Este perfectă pentru tine dacă preferi să cumperi un produs de calitate, pe care să îl foloseşti mult timp. 

Citeste si: Cum să-ți surprinzi partenerul de ziua lui? 4 cadouri neașteptate

2. Latexul este un produs natural, provenit din secreţia lăptoasă a arborelui de cauciuc

Latexul este recoltat de cele mai multe ori din zona Asiei de Sud-Est şi este un produs natural, care este foarte potrivit pentru a fi utilizat în construcţia unei saltele, datorită avantajelor pe care le deţine. Acest tip de proces de recoltare este realizat fără nici o problemă pentru arbori, care picură această secreţie şi care se regenerează constant, chiar şi 20 de ani de zile. 

3. Salteaua din latex oferă stabilitate, confort pentru corp

Te vei simţi foarte bine atunci când foloseşti o astfel de saltea. Latexul preia forma corpului tău şi o susţine constant, fără a pune presiune nici pe muşchii tăi, şi nici pe structura osoasă. Coloana ta o să fie protejată de fiecare dată când te culci. O să ai o stare de bine toată noaptea şi o să te poţi bucura de un corp odihnit, relaxat, dimineaţa. 

Citeste si: De ce să optezi pentru lenjerii de pat din bumbac 100%?

4. Ai un raport foarte bun calitate-preţ

O astfel de saltea din latex are un raport excelent calitate-preţ, mai ales dacă ţii cont de rezistenţa în timp a acesteia. Latexul este durabil şi îşi păstrează proprietăţile neschimbate pentru foarte mulţi ani de zile. O să poţi folosi aceeaşi saltea chiar peste 10-15 ani de zile. Întotdeauna preţul unui produs este important pentru tine. De aceea te poţi bucura de un asemenea raport calitate-preţ, care să te avantajeze de fiecare dată. Poţi cerceta ofertele SomnArt.ro şi vei descoperi o multitudine de variante care să te avantajeze. 

5. O saltea din latex poate avea o husă din material de calitate, cu fermoar, pentru a putea să fie detaşată uşor

Modul în care menţii curăţenia unei saltele este important. De aceea fiecare mic detaliu contează. Poţi întreţine foarte repede o saltea de latex dacă ai la dispoziţie şi o husă detaşabilă care să îţi permită să o speli des, de oricâte ori ai nevoie. Husa este un ajutor pentru a menţine prospeţimea saltelei. O să poţi să aeriseşti de oricâte ori doreşti salteaua dacă îi îndepărtezi husa. 

Citeste si: Cum este afectat creierul de lipsa somnului

6. Salteaua poate avea şanţuri, canale special concepute, pentru a transporta umezeala

Salteaua din latex poate avea şanţuri special concepute pentru a putea să transporte şi să elimine umezeala care apare în cadrul somnului. Somnul tău o să fie unul de calitate, fără umiditate în exces. Este important să schimbi aşternutul de oricâte ori este necesar şi să speli husa detaşabilă pentru un plus de confort. 

SomnArt este alături de tine pentru a avea un somn bun în fiecare noapte. Poţi alege saltelele de latex pentru durabilitatea lor, pentru modul în care sunt construite şi pentru modalitatea de a susține corpul. Ele nu pun presiune pe oase sau pe muşchi, conferind o stare de bine.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si