Un bărbat din Neamț a ajuns de urgență la spital zilele trecute, după ce ar fi încercat să ademenească un taur precum un "toreador".

Un "toreador" a ajuns la spital după ce a încercat să ademenească un taur

Incidentul de-a dreptul șocant a avut loc la o stână din localitatea Boghicea, din județul Neamț.

Citește și: VIDEO „Suntem amanți” Patrick aruncă bomba în „Casa iubirii” despre el și Virgina! Au spus tot adevărul despre relația care există între ei, de fapt

taur

A încercat să ademenească un taur, dar a ajuns de urgență la spital

[Sursa foto: istockphotos]

Un bărbat în vârstă de 34 de ani se pare că ar fi încercat să ademenească un taur. Potrivit informațiilor transmise de IPJ Neamț, bărbatul s-a crezut toreador și s-a comportat în consecință. Tânărul ar fi luat o haină, cu care realiza diferite mișcări pentru a provoca animalul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Din păcate, dorința bărbatului care se considera în coridă, de a ademeni bovina, a eșuat. Acesta a fost lovit de animalul înfuriat.

Bărbatul a ajuns de urgență la un spital din Iași, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Citește și: VIDEO Accident rutier soldat cu șapte răniți și o persoană decedată. Șoferul adolescent a pierdut controlul volanului și a murit pe loc

taur

A încercat să ademenească un taur, dar a ajuns de urgență la spital

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc incidentul, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ce au transmis autoritățile?

"Polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 34 de ani, s-a prezentat la o unitate medicală, sesizând că a fost lovit de o bovină.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că incidentul s-a petrecut la o stână din localitatea Boghicea.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă",  se arată în comunicatul transmis de IPJ Neamț.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si