„A fost activat planul roșu de intervenție, aseară, de autoritățile din județul Bistrița-Năsăsud. Totul, în urma unui accident rutier cu opt persoane. Un adolescent de 16 ani care conducea un autoturism, fără să aibă permis, a murit, iar șapte au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. Cu mai multe detalii vine colega mea, Silva Cseh. Vă avertizez, urmează informații și imagini care vă pot afecta emoțional”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: O femeie din Mureș, la un pas de moarte din cauza câinilor șefului ei! După ce a fost sfâșiată de animalele de luptă, victima a ajuns direct pe masa de operație: „Aşa ceva nu se poate!”

Cum s-a întâmplat accidentul

Silvia Cseh, reporter: Tânărul a profitat de faptul că părinții lipseau de acasă și a luat mașina familiei pentru a face o plimbare alături de șapte prieteni. Cu toții erau în mașină în momentul în care adolescentul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Salvatorii l-au găsit pe șofer în stare gravă și au început imediat manevrele de resuscitare, însă fără succes. Din păcate, băiatul avea răni incompatibile cu viața și a decedat pe loc. Ceilalți tineri care se aflu cu el în mașină au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportați la spitalul din Bistrița.

În cursul zilei de astăzi, medicii au decis să transfere două tinere care au suferit multiple traumatisme la Spitalele de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică din Cluj-Napoca și din Timișoara. Ceilalți cinci tineri rămân internați în continuare la spitalul din Bistrița.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Erik a sfârșit crunt, după o cursă cu mașina familiei! Adolescentul din Bistrița avea doar 17 ani: „Holurile liceului păstrează doar ecoul pașilor tăi”

Tânărul avea permis de conducere categoria B1

Silvia Cseh, reporter: Accidentul a șocat întreaga comunitate. Tânărul care s-a urcat la volan era pasionat de ATV-uri și de curse off-road. Recent, el a obținut permis de conducere pentru categoria B1 și putea astfel să conducă mopede, motociclete sau chiar vehicule cu patru roți, dar care nu depășesc 550 de kilograme. Oamenii legii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut întreaga tragedie. Momentan acestea au fost informațiile!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: