Michel Fourniret, unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din Franța, a murit într-o unitate securizată a unui spital din Paris, a declarat procurorul Remy Heitz într-o declarație de presă. Arestat în 2003 în Belgia, Fourniret, supranumit și "monstrul din Ardeni". a fost condamnat la dublă închisoare pe viață în 2008 pentru crimă și viol în cazul a șapte adolescente și tinere.

Citeste si: O româncă a murit asfixiată împreună cu fiul ei într-o parohie din Italia. Familia este disperată

"Monstrul din Ardeni" a răpit și ucis mai multe eleve

Crimele au fost comise în Franța și Belgia între 1987 și 2001. Soția lui Fourniret, Monique Olivier, a primit o condamnare pe viață ca fiind complice în unele dintre cazuri. Zece ani mai târziu, el a fost condamnat din nou la închisoare pe viață pentru uciderea prietenei unui fost coleg de celulă, care dispăruse în 1988.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Soția lui Fourniret, Monique Olivier (foto dreapta), a primit o condamnare pe viață ca fiind complice în unele dintre cazuri

În anul 2018, "monstrul din Ardeni" a mărturisit alte două crime, inclusiv a cetățenei britanice Joanna, în vârstă de 20 de ani, care lucra ca profesor în regiunea Burgundia.

În 2019, Michel Fourniret a fost pus sub acuzare în cazul Estelle Mouzin, o fetiță de 9 ani care a dispărut în 2003 când se întorcea de la școală în Guermantes, un orășel de la est de Paris.

În martie anul trecut, procurorul de la Paris a declarat că Michel Fourniret a mărturisit uciderea lui Estelle Mouzin. Olivier, care a divorțat de el în 2010, l-a acuzat pe Fourniret de alte câteva crime în care era suspectat că ar fi fost implicat.

"Monstrul din Ardeni" a răpit și ucis mai multe eleve, printre care și Estelle Mouzin, în 2003[Sursa foto: Le Voix du Nord]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si