Casa de discuri a fost cea care a dat vestea tristă pentru fanii îndrăgiților artiști. „Copleşiţi de tristeţe informăm că trupa Her’s din Liverpool, formată din Stephen Fitzpatrick şi Audun Laading, şi managerul turneului lor, Trevor Engelbrektson, au murit tragic într-un accident de trafic la primele ore ale zilei de 27 martie în timp ce călătoreau spre un concert la Santa Ana (California, SUA)”, a postat casa de discuri Heist or Hit pe Facebook.

Conform Agerpres, formația s-a remarcat printr-un sound pop alternativ şi piese ritmate foarte apropiate de curentul dream pop.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar- wowbiz.ro

Cei doi artiști aveau programat un concert în California, San Diego, iar biletele erau deja epuizate.Trupa a concertat şi în Spania la Festivalul Internaţional de la Benicassim (FIB) în 2018 şi la Madrid Popfest din 2017 și erau prezenţi pe afişul de la Mallorca Live Festival 2019, care se va desfăşura în perioada 10 – 11 mai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si