Un accident teribil a avut loc în București, pe Calea Văcărești, în apropiere de Piața Sudului, care a fost surprins de o cameră de bord. 

Nu s-a asigurat

Bărbatul s-a strecurat printre mașinile care așteptau la semafor, a sărit gardul de protecție fără a se asigura. Din sens opus venea un tramvai care nu a putut frâna din timp pentru a evita accidentul și l-a lovit pe bărbat din plin. 

Citeste si: Cinci oameni au murit într-un atac cu arcul în Norvegia

Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă

Echipajele medicale ajunse la fața locului i-au acordat bărbatului primul ajutor după care acesta a fost transportat în stare gravă la spitalul Bagdasar Arseni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cumplit în Argeș. Un șofer de TIR a fost lovit din plin în timp ce încerca să traverseze fără a se asigura

Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se pare că vatmanul tramvaiului care se deplasa pe Calea Văcărești către Piața Sudului, în momentul în care a ajuns în apropierea stației de tramvai "Pridvorului", a surprins și accidentat un pieton, bărbat.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății se opune utilizării la scară largă a dozei trei anti-COVID-19: „Nu vom opri așa pandemia”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si