Accident tragic, joi seara, pe o stradă din Dorohoi. Două autoturisme au fost implicate în accident. Șoferul autoturismului care se afla în mișcare a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SMURD.

Citește și: A rămas fără permis de conducere după ce a făcut o criză de Parkinson la volan

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

A rămas fără permis de conducere după ce a făcut o criză de Parkinson la volan

Un șofer a făcut o criză de Parkinson la volan, pe un drum de Galați. Acesta s-a ales cu amendă și cu permisul suspendat.

Polițiștii din Galați au fost sesizați cu privire la faptul că un conducător auto încalcă mai multe reguli de circulație în trafic.

Când autoturismul a fost oprit, polițiști au constatat că este condus de o femeie cu cetățenie ucraineană, însă pe imaginile apărute online se vedea cum mașina fusese condusă de un bărbat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și:  Un biciclist a fost spulberat de o șoferiță de 19 ani. Acesta a murit la scurt timp

"La data de 22 martie 2023, în jurul orei 20:00, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Galaţi a fost sesizat de către mai mulţi participanţi la traficul rutier, cu privire la faptul că un autoturism, la volanul căruia s-ar afla un bărbat, se deplasează în mod sinuos pe partea carosabilă şi ar fi încălcat mai multe reguli de circulaţie pe strada Ana Ipătescu şi apoi pe strada Portului, din municipiul Galaţi"

, precizează IPJ Galaţi.

Citește și:  Accident rutier pe centura Avrigului, după ce o mașină a intrat într-o coliziune cu un camion

Un biciclist a fost spulberat de o șoferiță de 19 ani. Acesta a murit la scurt timp

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a murit în această după-amiază, după ce a fost grav rănit de o șoferiță de 19 ani. 

"Ieri  după amiază, în jurul orei 16:45, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și:  Calvarul prin care trece un copil de 12 ani după un accident la fotbal. Mama lui este disperată: „M-a implorat să-i tai piciorul"

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat, din primele cercetări, faptul că o tânără de 19 ani din localitatea Remetea, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitatea sa de domiciliu, în împrejurări şi din cauze ce urmează a fi stabilite la finalul cercetărilor, a surprins și accidentat un bărbat, de 48 de ani din aceeași localitate, care se deplasa pe bicicletă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si