Renumiții actori au sărit în ajutorul sinistraților din Turcia, în urma celor două cutremure devastatoare care au avut loc săptămâna trecută. Burak Ozcivit a fascinat publicul cu rolurile sale interpretate de-a lungul celor 17 ani de activitate. Publicul din România l-a cunoscut în 2014, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul Malkoçoğlu Balı Bey.

Citește și: VIDEO- Mobilizare impresionantă pentru Turcia. Românii au trimis tone de ajutoare

Celebrul actor a devenit tată pentru a doua oară în mijlocul lunii ianuarie, iar acum empatizează cu toți cei afectați în dezastru.
Filmările producției Kurulus: Osman au început, dar filmările au fost amânate pentru o perioadă din cauza tragediei.

Citește și: Mai multe rude ale actorului Erkan Petekkaya sunt prinse sub dărâmăturile din Turcia. Acesta este devastat de durere

Mai multe rude ale actorului Erkan Petekkaya sunt prinse sub dărâmăturile din Turcia. Acesta este devastat de durere

Actorul Erkan Petekkaya și soția lui au avut parte de vești devastatoare venite din Antakya, acolo unde mai multe rude au fost prinse sub dărâmături. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Citește și: Proteo, un câine erou care făcea parte din echipa de salvatori din Turcia, a murit prins sub dărâmături

Actorul Erkan Petekkaya și soția lui au avut parte de vești triste atunci când au aflat că rudele lor sunt  prinse sub dărâmături.
Erkan Petekkaya, în vârstă de 52 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia și are în spate trei decenii de activitate în zona actoricească.

Bărbatul a cucerit cu numeroase roluri avute.

Citește și:  Actorii din Turcia, reacție după cutremurul devastator. Mulți și-au pierdut casele sau își plâng persoanele dragi decedate

Actorul a devenit cunoacut în serialul „Trădarea”

În 2010 a reușit să intre și la inimile românilor, devenit cunoscut pentru serialul „Trădarea”, apoi a revenit pe micile ecrane în 2015, în producția Dila.

Citește și: Actorii din Turcia, reacție după cutremurul devastator. Mulți și-au pierdut casele sau își plâng persoanele dragi decedate

Chiar dacă ei locuiesc de mulți ani în Istanbul, mai multe rude de ale lor sunt stabilite în zone în care cutremurele și-au spus cuvântul, chiar în urmă cu câteva zile, și au fost grav afectate.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Noi informații legate de cutremurul devastator din Turcia. Corespondenții Știrile Kanal D, în zonele afectate: ”Pe străzi, sunt imagini apocaliptice”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si