O asistentă de la Spitalul Pantelimon a fost fotografiată în timp ce dormea într-o cutie. Femeia este îmbrăcată în combinezon și mască sanitară.

Fotografia a fost publicată pe pagina de Facebook RO Vaccinare 

„Epuizare… O asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon se odihnește preț de câteva momente, între mult prea multele cazuri grave din UPU. Din păcate, toate paturile, scaunele și mesele sunt ocupate de pacienți în stare gravă.

Și? Urgențele continuă să vină! Sperăm ca mesajul să ajungă la toți cei care încă mai stau pe gânduri. Vă rugăm: mergeți la vaccinare. Este cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19”, este mesajul postat pe pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 pe Facebook.

Citeste si: Ministerul Sănătății: Alți 5 pacienți COVID-19 au fost transferați duminică în Ungaria

Medicii români, epuizați în fața valului patru COVID-19

Doctorii, oricum puțini la număr, sunt epuizați, dar nu e timp de pauză. Iar din păcate, previziunile nu sunt deloc bune pentru perioada următoare. Mulți se așteaptă ca numărul îmbolnăvirilor să crească.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: 20 de pacienți confirmați pozitiv cu COVID-19 au fost internați în centrele universitare din Ungaria. Alți 5 bolnavi vor fi astăzi transferați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si