Potrivit Poliției Giurgiu, accidentul s-a petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu.

Citeste si: Un bărbat din Arad a fost lovit mortal pe o trecere de pietoni

Ce au transmis polițiștii

„Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism a accidentat ușor un minor de 16 ani, din Giurgiu, pieton ce a traversat partea carosabilă pe trecerea de pietoni, semnalizată corespunzător prin indicatoare și marcaje rutiere.

Minorul fost transportat la Spitalul Județean Giurgiu în vederea efectuării de investigații de specialitate și acordării de îngrijiri medicale.

Întrucât conducătorul auto a părăsit locul evenimentului, fără încuviințarea organelor competente, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au desfășurat activități în vederea identificării autoturismului cât și a conducătorului acestuia”, au declarat reprezentanții Poliției din Giurgiu.

Citeste si: Accident în lanț pe un bulevard din Cluj. Un autobuz și o mașină a Poliției Locale au fost avariate

Șoferul a fost găsit

Șoferul autoturismului care fugise inițial de la locul accidentului a fost găsit la mai bine de o oră după accident. De asemenea, mașina a fost găsită parcată pe o stradă din Giurgiu, aceasta având prezente avarii care corespundeau evenimentului rutier.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Oamenii legii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. 

Citeste si: O tragedie a avut loc în Ploiești, după ce o femeie a căzut de la etajul 4 al unui bloc și a murit. Polițiștii vor stabili dacă a fost accident sau sinucidere

Accident mortal pe DN1. O femeie s-a stins din viață când încerca să traverseze strada

Accidentul rutie care a soldat cu maortea unei femei a avut loc, marţi dimineaţă, pe DN 1A, pe raza localităţii Măgurele din județul Prahova, precizează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP).

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), o mașină la volanul căreia se afla o tânără în vârstă de 26 de ani a lovit o femeie în vârstă de 75 de ani care ar fi încercat să traverseze strada prin loc nepermis.

Citeste si: Soţ şi soţie, morți după ce maşina lor a fost lovită de tren

Femeia încerca să traverseze DN1 printr-un loc nepermis

În urma impactului puternic, femeia a decedat.

În prezent, circulația este dirijată de către poliţiştii rutieri pe sensul de mers Ploieşti-Braşov, informează IJP.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Un copil în vârstă de 5 ani a fost accidentat e o maşină de poliţie în Bolintin Vale. Reacția Poliției Române: băiatul ,,s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si