Adrian Alexandrov, la Exatlon? Dacă nu era Costa Rica, putea fi Republica Dominicană! Cât adevăr se află în spatele zvonului?
Exatlon

Adrian Alexandrov, la Exatlon? Dacă nu era Costa Rica, putea fi Republica Dominicană! Cât adevăr se află în spatele zvonului?

Daniel Coltuc
19 oct 2018

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, putea să ajungă la Exatlon.

Adrian Alexandrov a fost la un pas să prindă arestarea Elenei Udrea în Republica Dominicană, fără acces la televizor sau telefon. Asta pentru că iubitul fostului ministru putea să ajungă la Exatlon sezonul 2.

Alexandrov şi-ar fi dorit să intre în echipa Faimoşilor în cel mai tare reality-show sportiv de televiziune, pe care l-a urmărit cu sufletul la gură în prima parte a acestui an. Proiectul i se potrivea ca o mănuşă: sportiv este, carieră în televiziune şi-a dorit (la un moment dat) şi în plus este un tip mereu dornic de aventură – dovadă şi faptul că înainte s-o cunoască pe Udrea a făcut bani frumoşi din modă tocmai în Dubai.

Până la urmă proiectul ”Alexandrov la Exatlon” nu s-a mai materializat din motive pe care n-o să le aducem în discuţie. În plus, lucrurile s-au complicat extrem de mult în ultimele săptămâni, de când acesta a devenit tată şi a plecat în Costa Rica unde stă cu fetiţa nou-născută în timp ce Udrea este în închisoare.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook