În urma verificărilor, cei de la ISU Hunedoara au constat faptul că fumul alb a fost cauzat de o instalaţie de răcire pe bază de azot. 

Pompierii au fost chemați să intervină la o clinică din Deva

”La locul solicitării s-au mobilizat de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului Deva cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cu autoscara mecanică.

Sosite la faţa locului, echipajele operative au constatat că fumul provenea de la o instalaţie de răcire pe bază de azot”, a transmis ISU Hunedoara. 

Citește și: Un bătrân și-a dat foc la avere de tristețe. Bărbatul a făcut scrum 20.000 de euro. Motivul este șocant

Cei de la ISU Hunedoara au mai transmis faptul că nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Incendiu masiv în estul Spaniei

Un incendiu de proporții a izbucnit în Villanueva de Viver, din regiunea Valencia, care s-a extins și în provincia Teruel, din Aragon. În urma dezastrului, mii de persoane au fost evacuate.

Citește și: Incendiu devastator, 8 localități evacuate

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La incendiu au intervenit patru sute de pompieri, salvatori și soldați, cincisprezece avioane, hidroavioane și elicoptere care au început operațiunile de lichidare a focului până la căderea nopții.

Mii de evacuați în urma incendiului din Spania

Sursele municipale au precizat că evacuarea a fost foarte rapidă, din cauza situației de urgență. Astfel, Ministerul Sănătății a mobilizat un spital de campanie, iar Crucea Roșie a reușit obținerea unui adăpost la Segorbe, cu o capacitate de 600 de persoane.

Citește și: VIDEO- Incendiu masiv în estul Spaniei! Mii de persoane au fost evacuate

Oamenii de știință din UE au susținut pe 8 martie că iarna 2022-2023 a fost a doua cea mai caldă și uscată la care a fost supusă emisfera nordică.

Citește și: Incendiu uriaș în Cluj. Un bărbat a fost găsit decedat

Conform Reuters, aceștia au mai menționat că în vestul și sud-estul Europei a fost mai uscat decât media obișnuită din perioada iernii, iar luna februarie a înregistrat niveluri record de umiditate scăzută a solului în unele zone.

Autoritățile au explicat că: „Am avut luni foarte secetoase, fără nicio ploaie”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si