La misiune a fost chemat să intervină un elicopter SMURD București. Bărbatul se afla în stare gravă în Bulgaria.

Un cetățean bulgar intoxicat cu etilenglicol a fost adus cu elicoperul SMURD în România

Transferul bărbatului a fost făcut după o cerere făcută la solicitarea Ambasadei României în Bulgaria.

Citește și: O mămică însărcinată în 5 luni, lovită mortal în cap de o piatră aruncată de un copil

Cetățeanul bulgar se află în stare gravă, fiind diagnosticat cu intoxicație cu etilenglicol, insuficiență respiratorie și insuficiență renală.

Citește și: O tânără de 15 ani a fost adusă cu elicopterul în Capitală, după ce a căzut de la înălțime

Bărbatul a fost preluat de către elicopterul SMURD București din localitatea bulgară Yambol. Acesta este investigat medical de către medicii de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

Un copil de 5 ani a ajuns la spital cu arsuri după ce a dat foc unui bidon cu motorină și ulei

Un copil în vârstă de 5 ani din localitatea Dochia a suferit arsuri după ce a dat foc unui bidon cu motorină și ulei. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ au precizat că minorul a suferit arsuri de gradele 1 şi 2 la nivelul feţei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier pe centura Avrigului, după ce o mașină a intrat într-o coliziune cu un camion

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ a anunţat, joi, 23 martie, că poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi de către o femeie de 35 de ani, despre faptul că fiul acesteia, în vârstă de 5 ani, prezintă arsuri.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Neamţ, copilul era lăsat nesupravegheat în curtea casei în momentul în care s-a produs incidentul. 

Citește și: Schior de 18 ani, ucis după ce a fost prins de avalanșă în Elveția

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

”Din verificările efectuate la fața locului s-a stabilit că în jurul orei 16:00, un minor de 5 ani, ar fi dat foc unui recipient în care s-ar fi aflat un amestec de  combustibil, suferind arsuri la nivelul feței. La momentul producerii evenimentului minorul s-ar fi aflat singur în curtea imobilului locuinței, mama acestuia fiind implicată în activități casnice”, a transmis IPJ Neamţ.

Polițiștii au sesizat și Protecția Copilului

Copilul a fost a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă și transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ, de unde s-a realizat transferul la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sfânta Maria" din Iaşi.

Citește și: Incendiu într-o locuință din Buzău, acolo unde un copil de un an a fost ars pe aproape 50% din suprafața corpului

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă. Despre incident au fost anunțați și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, care vor efectua verificări în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si