Apropiații familiei Pepene, formată din Alexandra și Nicu, cei doi soți care au fost uciși cu sânge rece la Bran, și-au strigat durerea, pentru ultima dată, în cursul zilei de vineri.

Tinerii au fost conduși pe ultimul drum

Citește și: "Tată, nu te sinucide!". Apelul disperat al fiicei către bărbatul care și-a sugrumat soția bolnavă în fază terminală

Alexandra și Nicu au fost conduși pe ultimul drum

Alexandra și Nicu au fost conduși pe ultimul drum, în cursul zilei de vineri, de la ora 12:00. Cei doi au fost înmormântați în satul Șimon din județul Brașov.

Cei doi tineri aveau o viață întreagă înainte, însă viața lor a fost curmată mult prea devreme. Cel care i-a ucis a fost chiar o rudă apropiată de-ale lor. Aceștia au fost găsiți în propria casă, morți, într-o baltă de sânge. Motivul pentru care au fost uciși este o împărțirea unei bucăți de pământ.

Citește și: VIDEO- Tatăl criminalului care a comis dubla crimă la Bran a recunoscut tot: „Mama lui Nicu e o ticăloasă mare dacă spune că eu știam”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Zeci de săteni au venit să-și ia rămas-bun de la Alexandra și Nicu, în ziua înmormântării. Nelipsiți au fost și colegii pompierului, care au ținut să-i aducă un ultim omagiu acestuia, îmbrăcați în uniformă militară.

„Ați fost îngerii noștri păzitori și așa veți rămâne.  Voi ne-ați salvat iar noi nu am putut sa va salvăm o dată.

Să ne iertați. Vă iubim și vă vom iubi mereu. Drum lin spre cer”, a spus fratele lui Nicu Pepene.

Citește și: O copilă de 12 ani a murit, după ce a acceptat o provocare de pe Tiktok. Totul s-a întâmplat în timpul unui live: „Dacă nu faci asta, nu faci parte din grup”

Mai mulți vinovați în cazul dublei crime de la Bran

Controversata crimă de la Bran a trimis procurorii către mai multe piste, astfel că ancheta e în plină desfășurare. Pentru a stabili cu exactitate vinovatul, procurorii au solicitat expertize ADN, în baza unor probe descoperite.

Principalul suspect al anchetatorilor este  vărul bărbatului ucis, dar se pare că acesta ar fi avut și un complice sau cel puțina sta consideră anchetatorii.

Citește și: Strigăte de durere la căpătâiul celor doi soți din Bran, uciși cu sânge rece. Alexandra și Nicu au fost conduși pe ultimul drum

Ei au ajuns la această concluzie, deoarece au găsit în locuința victimelor amprente și urme de încălțăminte ale unei persoane necunoscute.   

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

Astfel, procurorii au solicitat verificarea amprentelor ridicate din casa celor doi, dar și analize ADN.  

Citește și:  Un bărbat și-a ucis prietenul, după care i-a aruncat cadavrul la gunoi. Crima s-a petrecut în municipiul Giurgiu

Daniel Pepene este principalul suspect și vărul pompierului ucis. El se află în arest, recunoscând deja o parte din acuzații. Familia celor doi îl indică pe tatăl bărbatului, un octogenar, ca fiind complice la crimă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si