Alexandru Cumpănaşu prevede apocalipsa din cauza pandemiei! El spune că UE va forța România să declare starea de urgență și că granițele se vor închide pentru cel puțin două luni!

Alexandru Cumpănașu susține că statele UE vor fi forța de de pandemia de coronavirus să ia măsuri extreme.

Author: Matei Vaihan miercuri 28 octombrie 2020 , 07:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Numărul infectărilor cu Covid-19 crește galopant în toată Europa. În acest context, Alexandru Cumpănașu a avertizat că autoritățile vor lua măsuri severe. “Din informațiile pe care le dețin din mediul diplomatic, surse de la cabinetul Președintelui Comisiei Europene dar și din zona de "inteligence", Comisia Europeană va propune și va

forța țările membre UE, printre care și România evident să declare stare de urgență și închiderea parțială sau totala a granițelor cel mai târziu pe 21 Noiembrie pentru cel puțin 2 luni.”, a scris Cumpănașu.

„Din sursele mele, mare parte din țările membre UE vor rămâne în următoarele 2-3 săptămâni fără paturi la A.T.I. În unele țări membre UE această stare de urgență va fi declarată mult mai devreme de 21 noiembrie, fără a se mai aștepta decizia Comisiei Europene. În acest context, este greu de crezut că alegerile parlamentare se vor mai putea organiza pe 6 Decembrie. Decizia va fi luată de către Comisia Europeană și validată ulterior de către Consiliul European.”,

a continuat Cumpănașu.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu e în culmea fericirii alături de soția SImona: ”Am intrat în luna a noua!” FOTO

Citeste si: Alexandru Cumpănașu: „Alexandra Măceșanu este vie în Italia!”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu în direct de la spitalul din Vâlcea unde este internată bătrâna bătută de fiica ei

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu prezice că va urma o perioadă grea

Alexandru Cumpănașu îi sfătuiește pe români să nu investească sume importante

„Dacă în cadrul Comisiei Europene nu există nici un fel de opoziție privind această decizie, la nivelul Consiliului European exista mai mulți șefi de stat și de guvern care se opun, printre care și România. Care ar fi varianta corectă îmi este greu să vă spun. Este foarte multă manipulare, dezinformare și interese în jurul pandemiei pt a putea judeca clar o situație medicală. Însă îi sfătuiesc pe toți românii să evite să facă investiții sau achiziții care nu sunt STRICT necesare.”, a mai postat Alexandru Cumpănașu.

„Deprecierea masivă a leului coroborata cu creșterea șomajului și inflația uriașă de la început de Ianuarie vor slabi semnificativ puterea de cumpărare sau supraviețuire a românilor. Până la sfârșitul campaniei electorale NICIUN partid sau lider politic nu va avea CURAJUL să vă spună toate acestea pt a nu pierde voturi. Dar pt cei care chiar gândesc, îi sfătuiesc să ia foarte în serios aceste sfaturi și previziuni”, a încheiat Cumpănașu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si