Altex deschide cel mai mare centru de produse electro-it, home confort şi servicii asociate, din județul Giurgiu, în Aurora Retail Park

Simona Costache, vineri 24 mai 2024 , 14:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Altex România își continuă planurile de dezvoltare și își extinde prezența prin deschiderea celui mai mare centru de produse electro-it, home confort și servicii asociate, din județul Giurgiu, în complexul comercial Aurora Retail Park. Cu o suprafață comercială de 2,400 mp, acesta va oferi o varietate extinsă de produse, unele dintre ele în premieră în județul Giurgiu. Cu ocazia deschiderii, în perioada 23- 29 mai 2024, clienții vor beneficia de oferte speciale la numeroase produse în magazinul recent deschis.

"Fiecare magazin Altex deschis va aduce locuitorilor cele mai performante standarde în retail. Fie că vorbim de primele zece orașe ale țării sau de cele cu un potențial foarte mare de dezvoltare, obiectivul nostru este să oferim standarde europene în ceea ce privește accesibilitatea produselor și a serviciilor conexe. Giurgiuvenii meritau un magazin ca cel deschis de noi în Aurora Retail Park și ne aduce o satisfacție enormă că am reușit să-l lansăm.", a punctat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex, la evenimentul de inaugurare al Aurora Retail Park.

Împreună cu echipa Cometex, dezvoltatorul centrului comercial, am găsit soluții pentru ca noul magazin să fie ușor accesibil atât din parcarea subterană, cât și din cea supraterană. Totodată, magazinul urmează strategia de dezvoltare sustenabilă și de reducere a amprentei de carbon, implementând un sistem de panouri fotovoltaice precum și stații de încărcare pentru utilizatorii de mașini electrice. În plus, au fost instalate display-uri digitale care îmbunătățesc experiența de cumpărături a clienților. Magazinul este dotat cu un sistem de etichetare electronică, care asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Programul de funcționare va fi de luni până duminică între orele 9:00 și 21:00. Cu ocazia deschiderii, până pe 29 mai 2024 toate achizițiile efectuate exclusiv în magazinul Altex Aurora Retail Park, din Giurgiu, beneficiază de soluții de finanțare cu aprobare pe loc cu o reducere de 50% la dobânda standard pentru creditele în magazin și până la 30 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 135 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne... Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”
spotmedia.ro
Cel mai important lucru pe care tinerii pot să-l facă pentru a trăi mai mult Cel mai important lucru pe care tinerii pot să-l facă pentru a trăi mai mult
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si