Athos Salome, supranumit "Nostradamus în viață", a declarat pentru Daily Star că are un talent înnăscut de a anticipa evenimentele geopolitice și este pregătit să le împărtășească publicului larg.

Cine este Athos Salome și de ce este comparat cu Nostradamus 

Athos Salome spune că a prevăzut încă de la începutul anului 2023 intensificarea conflictului dintre Iran și Israel și a scris că războiul va porni în 2024.

Citește și: O nouă criză financiară își arată colții după atacul Iranului asupra Israelului. Ce s-a întâmplat cu bursele în așteptarea ripostei de la Tel Aviv?

Salome susține că a prevăzut moartea Reginei Angliei, pandemia de coronavirus, dar și achiziția rețelei Twitter de către Elon Musk.

Controversa din aceste zile se referă la o altă predicție a sa: a anunțat sau nu astrologul francez că Iranul va schimba lovituri mortale cu Israelul încă de anul trecut?

Războiul dintre Iran și Israel, primul act 

Războiul dintre Iran și Israel, primul act 

[Sursa foto: Profimedia]

Israelul va răspunde după atacul Iranului

Israelul a anunțat luni, 15 aprilie, că va răspunde Iranului pentru atacul cu peste 300 de drone şi rachete de sâmbătă, a declarat luni şeful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi.

"Lansarea atâtor rachete, rachete de croazieră şi drone asupra teritoriului israelian va primi un răspuns", a indicat Herzi Halevi.

Cabinetul de război israelian, reunit luni pentru a decide asupra modului cum va acţiona Israelul după atacul iranian de sâmbătă noaptea, a decis asupra unei riposte "clare şi puternice" contra Iranului, potrivit

postului israelian Channel 12, citat de The Times of Israel.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La respectiva reuniune au fost examinate planurile militare pentru un potenţial răspuns împotriva Iranului, dar încă nu este clar dacă s-a luat o decizie.

Totuşi, chiar dacă nu există încă o decizie, cabinetul de război rămâne hotărât să acţioneze şi consideră că trebuie să acţioneze rapid, mai afirmă oficialul citat de CNN.

Athos Salome, un astrolog contemporan

Athos Salome, un Nostradamus contemporan?

[Sursa foto: Facebook]

Ce predicție a făcut Athos Salome

Pentru francezul Athos Salome, evenimentele înspăimântătoare din Orientul Mijlociu din această lună, în special sâmbătă seara, reprezintă încă o dovadă suplimentară a „abilității sale de a anticipa evenimentele geopolitice” 

Citește și: Cabinetul de război al Israelului ar fi luat decizia de a ataca Iranul „în mod clar și cu forță”- presa de la Tel Aviv

Conform sursei citate, Salome ar fi prezis un viitor dezastru între cele două națiuni într-un interviu pentru postul Pro Tv din România, publicat pe 21 februarie 2023. 

Autoproclamatul văzător a continuat să vorbească despre acest episod atunci când și-a dezvăluit previziunile pentru anul în curs cu Daily Star.

Salomé spune că predicția sa a fost confirmată la 1 aprilie 2024, în atacul care a dus la moartea a șapte persoane din ambasada Iranului din Siria.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Aproape două săptămâni mai târziu, Iranul a lansat drone și rachete în sutele lor către Israel, ca răzbunare, pe 13 aprilie.

Ce urmează în războiul dintre Iran și Israel?

Ce urmează în războiul dintre Iran și Israel?

[Sursa foto: Profimedia]

Ce urmează în războiul dintre Iran și Israel?

Athos a adăugat că, în ciuda solicitărilor de reținere din partea liderilor lumii, Israelul pare decis să răspundă cu un atac mai mare.

El a spus pentru Daily Star că, deși dorește să stea departe de afacerile globale tulburătoare, evenimentele care se desfășoară în Israel și Iran „subliniază și validează” predicțiile sale.

El a spus: „Dețin un talent pentru a anticipa evenimentele geopolitice pe care mă străduiesc să le împărtășesc public în ciuda scepticismului larg răspândit. Acuratețea previziunilor mele și complexitatea evenimentelor pe care le anticipez ridică întrebări despre capabilități care ar putea să nu fie pe deplin înțelese de știința contemporană”.

Potrivit lui Salomé, el citește peisajul în evoluție al războiului urmărind progresele în cibernetică, tehnologie, dar și dezastrele aparent naturale, dar care nu sunt de fapt atît de naturale pe cât par.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si